Neler Yeni

Milenicom ping sorunu

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
merhaba milenicomda ping download sorunu yaşıyorum turkcelldede yaşıyordum internetimde sürekli dalgalanma oluyor ama turkcell adsl ydi bu vdsl bir ara iyiydi milenicomda ama hep dalgalanma yaşıyorum hız testinde bile donuyor 7mbbs ye düşüp geri 48mbbs ye çıkıyor binanın iç tesisatını kontrol ettirdim sıkıntı çıkmadı altyapıdada sorun yok diyorlar 80mbbs destekliyor altyapı internetede kabloyla bağlanıyorum kafayı yicem acaba neden olabilir elimde başka modem yok modemin arızalı olup olmadını nasıl anlayabilirim yada sorun nasıl çözülebilir ?

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    6.8 KB · Hit: 49

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Çok nadir de olsa bende de ping ve dalgalanma oluyor fakat modemi resleyince düzeliyor.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok nadir de olsa bende de ping ve dalgalanma oluyor fakat modemi resleyince düzeliyor.
ben res attığımda veya onlar bir işlem yaptında bir 30 40 dakikalık düzeliyor ama sonradan gene başlıyor bulunduğunuz bölge çok yoğun diyorlar birde geçiştiriyorlarmı ciddilermi anlamadım çünkü gece 3 4 gibide aynı internet

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
merhaba milenicomda ping download sorunu yaşıyorum turkcelldede yaşıyordum internetimde sürekli dalgalanma oluyor ama turkcell adsl ydi bu vdsl bir ara iyiydi milenicomda ama hep dalgalanma yaşıyorum hız testinde bile donuyor 7mbbs ye düşüp geri 48mbbs ye çıkıyor binanın iç tesisatını kontrol ettirdim sıkıntı çıkmadı altyapıdada sorun yok diyorlar 80mbbs destekliyor altyapı internetede kabloyla bağlanıyorum kafayı yicem acaba neden olabilir elimde başka modem yok modemin arızalı olup olmadını nasıl anlayabilirim yada sorun nasıl çözülebilir ?
Dediklerinizden anladığım kadarıyla altyapınız kötü ise eğer yapabilecek bir şeyiniz yok ve adsl ve vdsl arasında hız farkından başka bir şey yok.
Altyapın adsl altyapısısnda kötüyse vdsl altyapısında da kötü olması gayet normal.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Şöyle ki onlar internet altyapısını kendileri yapmayıp kiraladıkları için dalgalanma (eğer önceden de varsa) çok normal aslında.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediklerinizden anladığım kadarıyla altyapınız kötü ise eğer yapabilecek bir şeyiniz yok ve adsl ve vdsl arasında hız farkından başka bir şey yok.
Altyapın adsl altyapısısnda kötüyse vdsl altyapısında da kötü olması gayet normal.
altyapım kötü değil 8mbbs upload 80mbbs download verebiliyor altyapım kötü olsa takmak konuyu bile açmazdım ama dalgalanma yapması çok saçma interneti aldığım ilk 2 hafta çok iyiydi csgo da 45 50 ping alıyordum 32 gördüğüm bile olmuştu

Recep_Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
Recep
Reis millenicomu ara hat değerlerini sıfırlasınlar.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Kullandığınız paket nedir?

Recep_Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
Recep
acaba işe yararmı ve tam ne işe yarıyor ara hat değerleri ? tam bir bilgim yok.
Valla reis bende millenicom kullanıyordum benimde hız değerlerim dalgalıydı aradım onlarda dedi ki hat değerlerinizi sıfırladık modemi yeniden başlatın daha sonra sorunum çözüldü tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
50mbbs 6upload pandemiden dolayı uploadı artırmışlardı
80 mbps download alabiliyorsunuz altyapınızla sanırım değil mi?

Arkadaşın dediği gibi arayın ve hat değerlerinizi sıfırlamalarını isteyin belki bi umut düzelir.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Valla reis bende millenicom kullanıyordum benimde hız değerlerim dalgalıydı aradım onlarda dedi ki hat değerlerinizi sıfırladık modemi yeniden başlatın daha sonra sorunum çözüldü tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.
şuan arıyorum umarım işe yarar çünkü sorun olması çok saçma binada sıkıntı yok altyapı güzel kablo ile bağlanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

80 mbps download alabiliyorsunuz altyapınızla sanırım değil mi?

Arkadaşın dediği gibi arayın ve hat değerlerinizi sıfırlamalarını isteyin belki bi umut düzelir.
hat değerlerini sıfırlamalarını istedim pingim düzeldi az dalgalanma yapıyor ama download upload hala kötü ankasya kutusunu kontrol etmeye gelceklermiş ondada sorun çıkmazsa modem değişimi yapılacakmış umarım düzelir.

Son düzenleme:
Top Bottom