Arama sonuçları: *

1. Demacia'lı Master Yi

Netgsm arkadaş getir

Turkcell Vodofone Turk Telekom un netgsm e yaptığı baskılardan bile geçilir netgsm e bu kadar net.
  2. Demacia'lı Master Yi

Gerçek yükleme hızımın farklı olduğuna nasıl ikna ederim?

Bu hızları ekran kaydına al THH'ye git direkt tazminat talep et uğraşma birde gitmeden önce kurumsal e posta adreslerine bu durumu detaylıca açıklayan bir posta gönder.
  3. Demacia'lı Master Yi

Yasaklı sitelere VPN'siz girmek yasal mı ?

Hayır çünkü İSS in suçu kardo sen suçsuz oluyorsun. Hatta bu tarz yasaklı yerlerde harcama yaptın diyelim fakat 1 ay sonra İSS firmasını şikayet ettin bu durumda da İSS firması harcamanın tamamını da geri ödemek zorunda kalır. Ayriyeten de veri güvenliği zaafiyeti oluştuğunda da İSS tamamen...
  4. Demacia'lı Master Yi

İnternet sağlayıcısı önerisi

1000Mbps hız veren atlantisnet var bence bakılabilir 2025 sonuna kadar da sabit fiyat garantisi bulunuyor.
  5. Demacia'lı Master Yi

İnternet olmadan bağlı?

Hataa kodu ne?
  6. Demacia'lı Master Yi

İnternet Stabil Çalışmıyor

Kablolama da sorun olabilir bende yeni hat çekmişlerdi
  7. Demacia'lı Master Yi

Yardım Kendi Hızımı Nasıl Alabilirim?

Tamamdır teşekkür ederim.
  8. Demacia'lı Master Yi

Yükseltme için yapabileceğim bir şey var mı sence? yoksa 1gb hıza mı yükseltmeliyim?
  9. Demacia'lı Master Yi

Direkt başlıktaki gibi 100MB olması lazım saniyede fakat olmuyor nasıl düzeltebilirim xbox game pass yüzünden mi oluyor?
  10. Demacia'lı Master Yi

Evime Türk Telekom fiber geldi !

Hayırlı olsun kardo bi ara lol gireriz o zaman. Veya Apex üstelik apex de ilk itemlerde senden olur ha ne dersin?
  11. Demacia'lı Master Yi

Data prizi bağlantısı

Servis çağırman gerek binanın kendinde data prizi yoksa.
  12. Demacia'lı Master Yi

Yardım Altyapısı farklı olan başka firmaya geçişte kurulum ücreti oluyor mu ?

Evet kurulum iss tarafından yapılmak zorunda altyapı var ise ve ücretsiz oluyor.
  13. Demacia'lı Master Yi

Yardım Süperonline teknik servis rezilliği

Direkt başvur %100 haklısın.
  14. Demacia'lı Master Yi

GTA 5 ÇOK YAVAŞ İNİYOR İNTERNET SORUNU

Bu kadar yavaş indirmemesi lazım. Epic kaynaklı bir sıkıntı olabilir diyeceğim ama world war z bende 40dk da indi. 100mb download hızım var. Ama hesaplayınca bile seninki haddinden uzun sürüyor.
  15. Demacia'lı Master Yi

GTA 5 ÇOK YAVAŞ İNİYOR İNTERNET SORUNU

İndirmeyi durdurup net speed üzerinden test eder misin. Birde sözleşmende kaç mbps olarak yazıyor onu da belirtir misn?
  16. Demacia'lı Master Yi

X bir firmada sorun yaşıyorum

Kablo ile bağlandıktan sonra netspeed hız testi yapabilirsin ama firmanın kıllık yapmaması için internet sağlayıcının sitesinden yap. Yaptınca altta link vb. gibi bir panel açılır linkleri kayıt altına alıp ekran görüntüsünü topla 1 ay yap garanti olması için sonra da thh ye şikayet et ekran...
  17. Demacia'lı Master Yi

X bir firmada sorun yaşıyorum

Hız testlerini toplayıp verileri bir araya getirip hız raporu ile beraber sözleşmeniz ile beraber gidip vaat edilen hızları alamadığınızı beyan edip yaptığım ödemeleri geri talep etmekte ve de sözleşmemizin feshini talep ediyorum diyerek thh ye başvuru yapabilirsiniz.
  18. Demacia'lı Master Yi

yarım saat önce Türknet kurdurdum bu hızlar normal mi?

O zaman berbat arayp iletişime geç bence.
Top Bottom