Neler Yeni

X bir firmada sorun yaşıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Volkan Ertekin
Merhaba x bir firmada sğrekli olarak internet hızımda düşül bir çalışma nedeniyle kopukluk vs. Yaşıyorum bçnapabiliri. Haklı şekilde cayabilirmiyim kontrattan anlaşma 500 hız olarak bazen 200 bile alamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef
Hız testlerini toplayıp verileri bir araya getirip hız raporu ile beraber sözleşmeniz ile beraber gidip vaat edilen hızları alamadığınızı beyan edip yaptığım ödemeleri geri talep etmekte ve de sözleşmemizin feshini talep ediyorum diyerek thh ye başvuru yapabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Volkan Ertekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hız testlerini toplayıp verileri bir araya getirip hız raporu ile beraber sözleşmeniz ile beraber gidip vaat edilen hızları alamadığınızı beyan edip yaptığım ödemeleri geri talep etmekte ve de sözleşmemizin feshini talep ediyorum diyerek thh ye başvuru yapabilirsiniz.
Hız raporlarını nasıl alabilirim peki hizmeti aldığım firmanın kendi hız testi olurmu

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Volkan Ertekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
🤣🤣bendede aynı sorun var internet hem normalden yavaş hemde bazen çok yavaşlıyor
Anlamıyorum ben aramaktan bıktım gerçekten wifi ile bağlanıyorum tamam farkı olabilir amakablo ile bağlayıncada düşğk veriyor adamlarda anlamıor neden olduğunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef
Hız raporlarını nasıl alabilirim peki hizmeti aldığım firmanın kendi hız testi olurmu
Kablo ile bağlandıktan sonra netspeed hız testi yapabilirsin ama firmanın kıllık yapmaması için internet sağlayıcının sitesinden yap. Yaptınca altta link vb. gibi bir panel açılır linkleri kayıt altına alıp ekran görüntüsünü topla 1 ay yap garanti olması için sonra da thh ye şikayet et ekran görüntülerini çıkarıp linkleri de çıkarıp onlar ile beraber sözleşmeni götür.

Top Bottom