Arama sonuçları: *

1. D

Yardım İnternet sağlayıcı önerisi istiyorum

kanka yaklaşık 2 aydır böyle arıyorum açan yok uygulamadan yazıyorum kalıcı çözüm yok çok sıkıldım sabahtan akşama kadar okul işteyim 7 8 gibi eve geliyorum arkadaşlarla oyun gircez ping oluyor ya da video izliyim diyom video kasıyor akşam yatarken internet falan kesiliyor telefonla...
  2. D

75-80 arası alıyorum fakat şuan bile video donuyor foruma f5 atamıyorum telefonu hiç sorma kanka instagramı bil yenileyemiyorum
  3. D

zaten kablolu bağlantı var tv ye
  4. D

Aslında bu netspeed i kullanmadan önce Türknet kullanıyordum. Evde iptv vardı sürekli donuyordu internetten sandık netspeed e geçtik halen donmaya devam ediyor o yüzden ya tv yüzünden ya da iptv cihazı yüzünden olabileceğini düşünüyorum. Türknet kullandığım zamanlar tabii ki sorunlar yaşıyordum...
  5. D

Daha az sorunlu evet. Çünkü 2 aydır Hafta da 2-3 kere akşam saatlerinde internetim kopuyor ya da hızı düşüyor video izleyemiyorum. Şuan bile foruma zor giriyorum.
  6. D

Anlık olarak Netspeed kullanıyorum fakat son 1-2 aydır Allah'ın belaları doğru düzgün intrnet veremiyor. Ya hızı düşüyor ya kopuyor. Bir ton yazı yazdım ettim dedim belki düzelirler ama Allah bildiği gibi yapsın bunları. Neyse uzun lafın kısası internet sağlayıcı arıyorum. Binamda fiber yok...
  7. D

Turkcell Superbox alınır mı?

Ne için kullanacağınıza göre değişir. Günlük internette gezip video izleycekseniz alınabilir ama oyun için önermiyorum aşırı pinginiz olur.
  8. D

Netspeed internet sürekli kopuyor.

Bende kullanıyorum bir sorun yok eğer sende sorun varsa arayıp söyleyebilirsin dostum.
  9. D

Hangi İnternet Firmasını Tavsiye Edersiniz?

Netspeed öneririm 75lik paket kullanıyorum 70 lerde download 7 upload alıyorum ve de Türknet gibi değil gece bir sorun olunca arıyorum düzeltiyorlar Türknet bana kalırsa kullanmayın
  10. D

Netspeed vs Comnet

Netspeed kullanıyorum arada kopmalar oluyor ama arayınca yardımcı oluyorlar
  11. D

Öneri Netspeed Nasıl Bir Firmadır?

büyük ihtimalle alırım o zaman sağol kanka yorumlar için 1659785060 hayırlısı olsun :D 1659785094 eyvallah dostum ailemle konuşacağım
  12. D

valorant oynuyorum genelde eğer kısmetse yakında yeni pc alaccağım profesyonelleşmek istiyorum düşük ping ve kopma olmaması önemli sağol dostum
  13. D

anladım sağ ol dostum
  14. D

Türknet kullanıyorum ama baya süredir paket kaybı, internet kopması, yüksek ping yaşadım dedim iyi firma düzelir falan kalıcı çözüm bulunur ama hiç kalıcı bir çözüm bulunmadı. Neyse değiştirmek istiyorum ve netspeed i buldum sizce nasıl müşteri hizmetleri, kalitesi kopma, ping sorunları yaşar mıyım?
  15. D

Eve taşınıyoruz hangi internet sağlayıcısını almalıyım (ben türknet düşünüyorum alt yapısı da var)

bir hata olduğunda düzeltmelerini isterim yani boş boş beklemek istemem
  16. D

Eve taşınıyoruz hangi internet sağlayıcısını almalıyım (ben türknet düşünüyorum alt yapısı da var)

Yeni evde türknet ve milleni de 79mgbs ye kadar alt yapı var diğer sağlayıcılarda 50mgbs ye kadar destekliyor hangisini tercih etmeliyim aşırı oyun oynarım ping çıkmasını istemem, evde 2 kişi internet kullanırken oyunlarda ping olmasını istemem , evde ki diğer kişinin de film veya dizisnin...
Geri