Netspeed vs Comnet

şakşukacı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
711
Şimdi olay şöyle ki; alt katımızda oturan komşu ile ortak kullanıyorduk fakat Türk Telekom'un zam yapması üzerine internetimizi kapattırdık. Üst katta ise amcamlar oturuyor ve Millenicom kullanıyorlardı. Ama internet hızı ve çekim gücü benim için yetersizdi. (120 TL'lik paket 16mbps) Amcam ile bu akşam konuştum ve kapattırmaya ikna ettim. Netspeed'in 160 TL'lik bir paketine geçiş yapacağız. (100 mbps 8 upload) Şimdi de onlar ile ortak kullanacağız yani. Netspeed kullananlar memnun musunuz? Millenicom'un sitesinde taahhüt olmadığı yazıyordu, iptal için ücret keserler mi?

Edit: Üye arkadaşların yazması üzerine aklıma Comnet'de girdi. Kullanıcılar kendi deneyimlerini ve fikirlerini paylaşırlar ise çok güzel olur.

Son düzenleme:
Şimdi olay şöyle ki; alt katımızda oturan komşu ile ortak kullanıyorduk fakat Türk Telekom'un zam yapması üzerine internetimizi kapattırdık. Üst katta ise amcamlar oturuyor ve Millenicom kullanıyorlardı. Ama internet hızı ve çekim gücü benim için yetersizdi. (120 TL'lik paket 16mbps) Amcam ile bu akşam konuştum ve kapattırmaya ikna ettim. Netspeed'in 160 TL'lik bir paketine geçiş yapacağız. (100 mbps 8 upload) Şimdi de onlar ile ortak kullanacağız yani. Netspeed kullananlar memnun musunuz? Millenicom'un sitesinde taahhüt olmadığı yazıyordu, iptal için ücret keserler mi?
comnet öneirim

Netspeed güzel firmadır. Kullananlar genelde memnun. Technopat'ta 1 olumsuz yorum görmüştüm müşteri hizmetlerine sorun anında ulaşılmadığına dair.

Şahsen Comnet kullanıyorum.
İncelemem de burada (kısa bir inceleme)

Comnet hakkında kısa bir bilgi geçeyim.
  • Ön ödemeli hizmet. Yani önce parayı kesiyorlar sonra hizmet süresi ekliyorlar. Yani fatura yok. Otobüs kartı olarak düşün. Yüklediğin kadar harcarsın. Mesela önce 1 aylık aldın. Hizmet süren 31 gün. Sonra memnuniyetine göre istersen 6 aylık 1 yıllık aldın. Hizmet süren o zaman 13 ay oluyor.
  • 7/24 hizmet veren müşteri hizmetleri mevcut.
  • 89 TL'ye 35 mbps 109 TL'ye 100 MBPS sunuyorlar.
  • Peering yani ara bağlantıları mevcut. YouTube, Netflix, Steam gibi platformlara direkt bağlantı olarak düşünebilirsin. Bu da hızına katkı sağlıyor.
  • Ayrıca benim vereceğim arkadaşlık koduyla üye olursan 140 liraya 2 aylık deneme sürecine girebilirsin.
  • 14 gün içinde para iade beğenmezsen. Denemesi bedava yani. 100 mbps 109 lira. Düşün bence.
Şahsen memnunum.

Ek olarak Millenicom'dan geçtim ben de. Taahhütsüz paketti. Çekim iyiydi ama 160 lira olmuştu. Taahhütsüz paketse iptallerde cayma bedeli kesilmez.

Netspeed güzel firmadır. Kullananlar genelde memnun. Technopat'ta 1 olumsuz yorum görmüştüm müşteri hizmetlerine sorun anında ulaşılmadığına dair.

Şahsen Comnet kullanıyorum.
İncelemem de burada (kısa bir inceleme)

Comnet hakkında kısa bir bilgi geçeyim.
  • Ön ödemeli hizmet. Yani önce parayı kesiyorlar sonra hizmet süresi ekliyorlar. Yani fatura yok. Otobüs kartı olarak düşün. Yüklediğin kadar harcarsın. Mesela önce 1 aylık aldın. Hizmet süren 31 gün. Sonra memnuniyetine göre istersen 6 aylık 1 yıllık aldın. Hizmet süren o zaman 13 ay oluyor.
  • 7/24 hizmet veren müşteri hizmetleri mevcut.
  • 89 TL'ye 35 mbps 109 TL'ye 100 MBPS sunuyorlar.
  • Peering yani ara bağlantıları mevcut. YouTube, Netflix, Steam gibi platformlara direkt bağlantı olarak düşünebilirsin. Bu da hızına katkı sağlıyor.
  • Ayrıca benim vereceğim arkadaşlık koduyla üye olursan 140 liraya 2 aylık deneme sürecine girebilirsin.
  • 14 gün içinde para iade beğenmezsen. Denemesi bedava yani. 100 mbps 109 lira. Düşün bence.
Şahsen memnunum.

Ek olarak Millenicom'dan geçtim ben de. Taahhütsüz paketti. Çekim iyiydi ama 160 lira olmuştu. Taahhütsüz paketse iptallerde cayma bedeli kesilmez.
Ön ödemeli sistem alışıldık olmadığı için bilemedim. Birde netspeed hakkında daha çok kaynak ve iyi kullanıcı deneyimi gördüm. Ailem ile ben konuşuyorum bu iş için ve sıkıntı olursa yok sen ayarladın bir işi beceremedin gibisinen kafamı yerler. Yine bir araştırayım ama.

Netspeed kullanıyorum arada kopmalar oluyor ama arayınca yardımcı oluyorlar

Netspeede 1.5 aylık tecrübeme dayalı olarak konuşucağım.

Öncelikle müşteri hizmetleri vs. çok güzel yardımcı olmaya çalışıyor burası güzel fakat benim sorunumu asla çözemedilerki oda şöyle;

Vodafone Net 50 Mbps paket kullanıyordum 52 down 8.5 upload çok rahat sağlıyorlardı, ardından taahüt bitince netspeed geçişi başlattım (Bitmemişti aynı port)

İşlemler başladı kısa sürede tamamlandı kurulumu yaptık ve 1-2 Mbps internet alıyorduk arayıp konuşunca iç hatları da sorun olduğunu vs söylediler ekip gönderip dışarıyı kontrol edelim dediler kabul ettim.

Toplamda 1 haftada 3 ekip geldi ve hatta sorun yok iç hattı bozuk dediler ta ki 6. Gün 70 Mbps internet alıyor olmama rağmen.
Herneyse ben kablo vs sipariş ettiğim için yinede 8. Gün yeni kablo çektim işlemi hallettim eve gelip test yapıyorum 45 mbps falan geliyor arayıp konuşunca diyorlarki altyapın 86 destekliyor ama sana en rahat 50 verebiliriz yoksa kopma olur vs fakat 50 bile düzgün veremiyorlar.

Kısacası 86 Altyapım var önceden 52 alırken şimdi 46 zor alıyorum çözümde yok sebepte.
2. Ay dolunca farklı firmaya geçicem.

Not: Kabloda sorun var diyecekler için söylüyorum ölçüm yaptığımızda 238 Mbps taşıyor.

Ayriyeten 11 den sonra 70 Mbpsleri görebiliyorum çok enteresandır

Not: Kabloda sorun var diyecekler için söylüyorum ölçüm yaptığımızda 238 Mbps taşıyor.

Ayriyeten 11 den sonra 70 Mbpsleri görebiliyorum çok enteresandır
Bende Türk Telekom'dan aldığım değerlerden çok memnundum çoğu kişinin aksine. 85mbit 10 up alıyordum. Ve hiç önemli bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Ama fiyatı maalesef fazla şuan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,329
Üyeler
186,605
Son üye
YCGG
Geri