Arama sonuçları: *

1. DerratiX

Comnet veya poyraznet kullanan var mı

Netspeed tavsiye ederim. Daha sorun yaşayan görmedim.
  2. DerratiX

İstanbulda kullanım için hangi operatörü önerirsiniz?

Fiyat olarak nasil sizce?
  3. DerratiX

İstanbulda kullanım için hangi operatörü önerirsiniz?

Paket bakiyorum daha cok 3 ve 6 aylik. Turkcelldeyim suanda cok pahali geliyor degistirmek istiyorum. Faturasiz olsa daha iyi olur ama faturali iyi paketler var diyorsaniz onlara da bakabilirim. TT'ye yeni geciste faturasiz su paketi buldum. Cok iyi geldi. Pisman eder mi?
  4. DerratiX

CS GO İNTERNET SORUNU ÇÖZÜM

superbox stabil bir cihaz degil zaten. benim arkadasimda da var ayni sekil onda da ping yukseliyor surekli. Modemli sabit internete gecip ethernet kablosuyla baglanirsaniz duzelir.
  5. DerratiX

Internet indirme hızım düştü

Modem kaynaklı olabilir, ISS kaynaklı olabilir, Altyapı kaynaklı olabilir, SNR Margin değeri yükselmiş olabilir bir sürü şeyi var. Bence modemi resetlemediyseniz bir resetleyin, Hız testi yapın, Superonline ile iletişime geçin.
  6. DerratiX

Yardım Comnet Hakkında Sorularım

Süreyi uzatırsın ama zamlı fiyatlarla uzatırsın büyük ihtimalle. Ya da küçük bir indirim yapabilirler o kadar. 12 ay +1 aylık al, ilk 14 gün iade edebiliyorsunuz.
  7. DerratiX

İSS Anketi - Sizce Hangi Firma?

Superonline altyapin varsa onlardan kaliteli hizmet zor bulunuyor. Altyapin varsa bence o. Tuzlu tabi ama fiyati.
  8. DerratiX

Öneri gibiri savunan koyunlar

Arkadaş 2 gündür cevap beklemiş mi
  9. DerratiX

Öneri gibiri savunan koyunlar

Diğer internet firmaları türk telekom gibi değil onlara racon kesemezsiniz böyle. Bunu ancak türk telekoma yaparsınız.
  10. DerratiX

Yardım TurkNet hakkında ne düşünüyorsunuz?

ISS'lerin hepsi işlek yerlerde iyiler. Ama olay kırsal bölgeye veya az bir işlek yere gelince batıyorlar. Türknette onlardan birisi bence.
  11. DerratiX

İnternet Servis Sağlayıcları Bilgi Edinme ve Yardımlaşma Konusu

2000 TL falan cayma bedeli isteyecekler. Hatta daha fazla. Onun yerine türk telekomdan internet paketi yükseltin daha iyi olur. Panelinden yapabiliyorsunuz.
  12. DerratiX

COMNET Soru-Cevap ile Firma Hakkında Her Şey

Türknet gibi cayma bedelinin bir kısmını ödeseler direkt geçicem aslında... Ama ödemiyorlar :D
  13. DerratiX

Comnet BİT Kullanıcıları Kulübü

Onun yerine yaptığın inceleme ve yardım konuları çıkmayacak mı zaten google'a? kulübe ne gerek var?
  14. DerratiX

Comnet BİT Kullanıcıları Kulübü

1-2 ay sonra unutulacak kulüp diye yorumladım
  15. DerratiX

Göknet ile ilgili sorunum var

internet sağlayıcılarının yetkilileriyle görüşmen gerek. biz bir şey bilemeyiz. modem kaynaklı olabilir, sistem kaynaklı olabilir, iç tesisat kaynaklı olabilir, bölgesel sorun olabilir. mahalle altyapısıyla alakalı bir sorun olabilir, kablolarda sorun olabilir.
  16. DerratiX

Öneri Yeni İnternet Sağlayıcısı Öneriisii

zenginsen superonline değilsen netspeed/millenicom/gıbırnet/comnet 4'lüsünnden birisi
  17. DerratiX

Türknet almaya değer mi ?

gigafiber dışında fiyatı pahalı artık. Millenicom netspeed veya comnet öneririm.
  18. DerratiX

Yeni internet önerisi

millenicom comnet veya netspeede bak
  19. DerratiX

TürkNet Yeni Fiyatı 170 TL

tek çar cumnet pardon comnet @Metshi
  20. DerratiX

Güncel en ucuz İSS hangisi? COMNET kullanan var mı?

@Metshi mertpro kullaniyo kodunu atar birazdan
Top Bottom