O gecis icin istenilirse iptal edilip de gecilebilirÖyle birer ay denenme şansı yokmuş maalesef bende yeni öğrendim.. Eğer şu an kullandığından başka bir firmaya geçiş yaparsan daha sonraki geçiş için 3 ay beklemen gerekiyormuş BTK kanunu gereği.
| |
139,90 TL 10 Ay Sabit Fiyat Avantajı! 139,90 TL olan paket fiyatınız hiç değişmeden 2023 Haziran’a kadar 10 aylık faturanızı 3 taksit seçeneği ile ödeyebilirsiniz. Hizmetiniz her zamanki gibi taahhütsüz, istediğiniz zaman iptal edebilir ve kalan tutarı iade alabilirsiniz. Bilgi almak için hemen tıklayın. Destek istediğiniz tüm konular hakkında da buradan size özel Net Uzman ekibinize ulaşabilirsiniz. İyi ki Varsınız! |
Evet geçiş için iptal durumu da herkes için uygun olmuyor maalesef. Ben iptal ettirdiğim anda portu kapiyorlar mecbur geçiş bekliyorum.O gecis icin istenilirse iptal edilip de gecilebilir
Benimde aynı durumda tek sorun bana fiber altyapı olmasına rağmen 16 mbps vdsli 130 a geçirmiş olmalarıMillet ucuz diye tercih ediyor yine kazıklanıyor. Benim taahhütüm var Türk Telekom ile 130 liradan 2023'ün ekim ayına kadar devam zamlar beni bağlamaz.