Neler Yeni

TürkNet Yeni Fiyatı 170 TL

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,519
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ama ben dedim :)

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Haziran 23e kadar zam yoktu hani

rech

80+ Bronze
Az önce Twitter'da bir teknoloji sayfası, aşağıda görselini bıraktığım şekilde bir tweet paylaştı. Hemen akabinde "TurkNet'ten açıklama geldi" diye bir tweet daha paylaştı ve yaklaşık 5 dakika sonra hem haberi sitesinden kaldırdı hem de tweetini sildi. Konu ile alakalı bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba?

1658259600859.png

Ayrıca TürkNet'in kendi forum sayfasında bir kullanıcı, bu zam olayı ile alakalı bir konu başlattı ve kısa süre içinde bu konu da silindi.
Technopattaki Özcan D. ile aynı kişi misiniz? Eğer Özcan D. değilseniz ve bu konuyu izinsiz açıyorsanız yaptığınız hiç etik değil.

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Comnet kullananlar memnun mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Technopattaki Özcan D. ile aynı kişi misiniz? Eğer Özcan D. değilseniz ve bu konuyu izinsiz açıyorsanız yaptığınız hiç etik değil.
Tamam bu tepkini aynı konuyu haber eden twitter kanallarına, forum kanallarına ve haber sitelerine de göster.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,409
İsim
Oğuz Oğuz
Az önce Twitter'da bir teknoloji sayfası, aşağıda görselini bıraktığım şekilde bir tweet paylaştı. Hemen akabinde "TurkNet'ten açıklama geldi" diye bir tweet daha paylaştı ve yaklaşık 5 dakika sonra hem haberi sitesinden kaldırdı hem de tweetini sildi. Konu ile alakalı bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba?

1658259600859.png

Ayrıca TürkNet'in kendi forum sayfasında bir kullanıcı, bu zam olayı ile alakalı bir konu başlattı ve kısa süre içinde bu konu da silindi.
1 senede 2 sokak altyapı döşediler burada. 2022 sonu getireceğiz diyorlar.

rech

80+ Bronze

Tamam bu tepkini aynı konuyu haber eden twitter kanallarına, forum kanallarına ve haber sitelerine de göster.
Anlamadım. Bu yazıyı ilk olarak bir haber sayfası mı paylaştı?

Zaris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
SICAK FIRSATLAR

Ben memnunum 4 aydır kullanıyorum geçen günlerde telekom genel arızası başlığı altında 18 saat internetim kesildi, onun dışında hiç kesinti olmadı (bölgesel bir sorundu büyük ihtimal). Lakin comnet'le alakalı müşteri desteği konusunda özellikle donanımhaberde çok şikayetçi olan var.

Yani ben herhangi bir isp'den çok farklı olduklarını düşünmüyorum, gelişi güzel müşteri desteği, kopyala yapıştır cevaplar, "sorun bizden kaynaklı değil" deyip kenara çekilmek vs. Bunları kullandığım 5 farklı isp'nin neredeyse hepsinde yaşadım ondan pek dert etmiyorum artık.

Fiyatı ucuz neresiyse oraya geçiyorum, mottom bu :D Nasıl olsa kimse müşteriyi iplemiyor.

Zechion

80+ Silver

1658259600859.png

Kayıt olduğumda ekstrem bir durum olmadığında zam olmayacak denmişti. 100 mbps internet alıyorum zam bana da yansıyacak mı ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,519
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu arada önerim şu taahhüt istemeyen firmalara bulaşmayın. 1 sene önce Türk Telekom’un pahalı dediğiniz 2 yıl taahhütlü paketlerini alsanız şuan yarı fiyatına internet kullanıyor olurdunuz 😀
Fiber gelecek diye 1 sene imzaladım. Fiber gelmedi ama sözleşme bitecek. Keşke 10 yıl bassaydım. Sorun yaşatmıyor ne de olsa.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,409
İsim
Oğuz Oğuz

1658259600859.png

Mevcut abonelere ne zaman yansıyacak?

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Valla Gigafiber altyapı olduğu için Türknet’e devam.

no-name

80+ Silver

Turknetten çıkma vakti geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,185
Üyeler
166,169
Son üye