TürkNet Yeni Fiyatı 170 TL

Haziran 23e kadar zam yoktu hani

Az önce Twitter'da bir teknoloji sayfası, aşağıda görselini bıraktığım şekilde bir tweet paylaştı. Hemen akabinde "TurkNet'ten açıklama geldi" diye bir tweet daha paylaştı ve yaklaşık 5 dakika sonra hem haberi sitesinden kaldırdı hem de tweetini sildi. Konu ile alakalı bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba?

1658259600859.png

Ayrıca TürkNet'in kendi forum sayfasında bir kullanıcı, bu zam olayı ile alakalı bir konu başlattı ve kısa süre içinde bu konu da silindi.
Technopattaki Özcan D. ile aynı kişi misiniz? Eğer Özcan D. değilseniz ve bu konuyu izinsiz açıyorsanız yaptığınız hiç etik değil.

Comnet kullananlar memnun mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Technopattaki Özcan D. ile aynı kişi misiniz? Eğer Özcan D. değilseniz ve bu konuyu izinsiz açıyorsanız yaptığınız hiç etik değil.
Tamam bu tepkini aynı konuyu haber eden twitter kanallarına, forum kanallarına ve haber sitelerine de göster.

Az önce Twitter'da bir teknoloji sayfası, aşağıda görselini bıraktığım şekilde bir tweet paylaştı. Hemen akabinde "TurkNet'ten açıklama geldi" diye bir tweet daha paylaştı ve yaklaşık 5 dakika sonra hem haberi sitesinden kaldırdı hem de tweetini sildi. Konu ile alakalı bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba?

1658259600859.png

Ayrıca TürkNet'in kendi forum sayfasında bir kullanıcı, bu zam olayı ile alakalı bir konu başlattı ve kısa süre içinde bu konu da silindi.
1 senede 2 sokak altyapı döşediler burada. 2022 sonu getireceğiz diyorlar.

Tamam bu tepkini aynı konuyu haber eden twitter kanallarına, forum kanallarına ve haber sitelerine de göster.
Anlamadım. Bu yazıyı ilk olarak bir haber sayfası mı paylaştı?

Ben memnunum 4 aydır kullanıyorum geçen günlerde telekom genel arızası başlığı altında 18 saat internetim kesildi, onun dışında hiç kesinti olmadı (bölgesel bir sorundu büyük ihtimal). Lakin comnet'le alakalı müşteri desteği konusunda özellikle donanımhaberde çok şikayetçi olan var.

Yani ben herhangi bir isp'den çok farklı olduklarını düşünmüyorum, gelişi güzel müşteri desteği, kopyala yapıştır cevaplar, "sorun bizden kaynaklı değil" deyip kenara çekilmek vs. Bunları kullandığım 5 farklı isp'nin neredeyse hepsinde yaşadım ondan pek dert etmiyorum artık.

Fiyatı ucuz neresiyse oraya geçiyorum, mottom bu :D Nasıl olsa kimse müşteriyi iplemiyor.

1658259600859.png

Kayıt olduğumda ekstrem bir durum olmadığında zam olmayacak denmişti. 100 mbps internet alıyorum zam bana da yansıyacak mı ?

Bu arada önerim şu taahhüt istemeyen firmalara bulaşmayın. 1 sene önce Türk Telekom’un pahalı dediğiniz 2 yıl taahhütlü paketlerini alsanız şuan yarı fiyatına internet kullanıyor olurdunuz 😀
Fiber gelecek diye 1 sene imzaladım. Fiber gelmedi ama sözleşme bitecek. Keşke 10 yıl bassaydım. Sorun yaşatmıyor ne de olsa.

1658259600859.png

Mevcut abonelere ne zaman yansıyacak?

Valla Gigafiber altyapı olduğu için Türknet’e devam.

Turknetten çıkma vakti geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,972
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri