Arama sonuçları: *

1. Doc Hudson.

Bilgili arkadaşlar toplanin

Kesin ödemem dimi taahhüt yenile kısmından yenileyeceğim cünkü
  2. Doc Hudson.

Tahhüt yenile kısmı var ordan yapicam
  3. Doc Hudson.

Sigorta kutusuna kadar geliyor fiber kablo direkt içinde evin
  4. Doc Hudson.

Taahhüt bitti babam yeniledi az önce ama şimdi paket degiştirirsem cayma vs ödermiyim
  5. Doc Hudson.

İptal etmeden direkt bunu alabiliyorum da cayma bedeli ödermiyim ya da başka bisey
  6. Doc Hudson.

Fiber olduğu için gecemiyorum başka taahhüte 1725097056 Fiber
  7. Doc Hudson.

Merhaba babam az önce Türk Telekom bayisinden çıktı taahhüt yenilemek için ordaki kadın 35 MB fiberi 525 TL ye bağlamış taahhüt yapmışlar ama Türk Telekom uygulamasinda hâla 50 MB fiberi 520 ye alabiliyorum bunu değiştirsem şimdi herhangi bir cayma bedeli vs ödermiyim
  8. Doc Hudson.

PASİFİK TELEKOM PİŞMANLIKTIR

İptal edip turknet e falanmı gecsem
  9. Doc Hudson.

Ya internet yok internet ban yesem ne olucak 700 küsür TL fatura gelcek ay sonu normalde 180 TL ödüyorum
  10. Doc Hudson.

Evin elektrik işlerini yapan bir şeyin şeyi var o dedi bu çok iyi diye pederde deneyelim dedi b0k oldu 1724945092 Orr Telekom orrr
  11. Doc Hudson.

Arkadaşlar geçen gün konu açmıştım Pasifik Telekom nasıldır falan adamlar 10 günde bir internet baglayamadılar yok onay yok ev telefonu 10 GÜN OLDU 10 hala baglayamadılar hiç geçmeyin zaten geçemiyorsunuz 1724944460 ARKADAŞLAR ADAMLAR BENLE ALAY EDİYOR MESAJA BİLE BAKMİYORLAR SİMDİ
  12. Doc Hudson.

Pasifik Telekom kullanan varmı

Merhaba Türk Telekom kullanıyordum normalde ama fiyatlar biraz pahalı geldiği için ve tarifedeki hızın yarısını bile veremedikleri için sağlayıcı değiştirmek istedim ve tanıdığımız bir elektrikçiye sordum ve bana Pasifik Telekom diye bir yeri önerdi 100MB hızında sınırsız internet 355 TL dediler...
  13. Doc Hudson.

🗺️Türk Telekom Uygun Fiyatlı Tarife🗺️

nasıldır netgsm iyi midir?
  14. Doc Hudson.

Portlar neden değişik

Merhaba yaklaşık 2 sene önce taşındık türk Telekom fiber internet bağladık ev biraz geniş ve duvarlwrı kalın olduğu için router aldık fakat son zamanlarda internetteki hız düşüşlerinden dolayı router da işlevsiz kaldı modemi kendi odama alma kararı aldım fakat portlar değişik ve uymuyor nasıl...
  15. Doc Hudson.

Upload hızım sabitlendi

Telefondan yazıyorum işte daha yarı olmamıştır neyse ya iyi oldu lazımdı zaten
  16. Doc Hudson.

Upload hızım sabitlendi

Keşke biraz daha erken söyleseydin temiz format attım bilgisayara
  17. Doc Hudson.

Upload hızım sabitlendi

sadece bilgisayarda oluyor ama
  18. Doc Hudson.

Upload hızım sabitlendi

Merhaba ben interneti iyileştirmek adına ağ ayarlarını falan gurcalıyodum yanlışlıkla uploadı 0.5 e sabitlemişim eski haline nasıl döner telefonda ölçtüğümde 6.7 çıkıyor
Top Bottom