Bilgili arkadaşlar toplanin

Doc Hudson.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
370
Merhaba babam az önce Türk Telekom bayisinden çıktı taahhüt yenilemek için ordaki kadın 35 MB fiberi 525 TL ye bağlamış taahhüt yapmışlar ama Türk Telekom uygulamasinda hâla 50 MB fiberi 520 ye alabiliyorum bunu değiştirsem şimdi herhangi bir cayma bedeli vs ödermiyim

Merhaba babam az önce Türk Telekom bayisinden çıktı taahhüt yenilemek için ordaki kadın 35 MB fiberi 525 TL ye bağlamış taahhüt yapmışlar ama Türk Telekom uygulamasinda hâla 50 MB fiberi 520 ye alabiliyorum bunu değiştirsem şimdi herhangi bir cayma bedeli vs ödermiyim
500tl ye türknet kullanıyorum ve 100mbps hız alıyorum alt yapınız nedir acaba

cayma hakkı var diye biliyorum

İptal etmeden direkt bunu alabiliyorum da cayma bedeli ödermiyim ya da başka bisey
Hayır ödemezsin ben kaç kere yaptım ,taahütün aynı kaliyor süresi vesaire sen hız yükseltiyorsun sadecr, başka paket değilse tabi, hız yükselt seçeneğinden yaparsan ödemezsin 3 kere yaptim

Arkadaşlar konu dışında bir sorum var 8mbps internet var dükkanda 320küsür ödüyoruz nasıl kurtulacaz bunlardan( superonline)
Her arayışımızda hızınızı30 a çıkarttık aboneliği iptal etmeyin falan diyorlar sözleşme de var cayma bedeli kaç tl öderiz

Hayır ödemezsin ben kaç kere yaptım ,taahütün aynı kaliyor süresi vesaire sen hız yükseltiyorsun sadecr, başka paket değilse tabi, hız yükselt seçeneğinden yaparsan ödemezsin 3 kere yaptim
Tahhüt yenile kısmı var ordan yapicam

Geri