Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

Comnet Türknet iş birliği ( 2 ay ücretsiz)

Seni Türk Telekom'mu aradı bu arada kurulum için. Bende halen port onayı bekleniyor diyor. Lakin Turk Telekom aramış. 1734005382 Bende yukarıdaki dediğim durum oldu. Türknete bağlanacaktım ben de.
  2. DonanımFikir

Comnet Fiber ve VDSL hizmetini kapattı ne yapıcaz?

2 ay turknetin comnet ile işbirlik kampanyası ve sonrası https://www.netgsm.com.tr/fiyatlar/internet 299tl ye 100mbps internete geçeceğim galiba.
  3. DonanımFikir

Comnet Türknet iş birliği ( 2 ay ücretsiz)

Belirttiğin 2 ay internet ile + 1 ay arkadaş kuponu birleşiyormu? Birleşmiyor galiba? Güzel de 2 ay sonra birçok firma zam yapacak o zaman da 500TL Turknete vermek pahalı gelecek bana Gigafiber olmadığı için. Değermi Turknete geçmeye kısaca?
  4. DonanımFikir

Comnet Hakkında Konuşuyoruz

Comnet kalan günlerin parasını iade edeceğiz demiş ama kaç gün içinde yapılacağı vb. olduğunu söylememiş. ISS değiştirirsem Comnetten param içerdemi kalır bugün? 1733923460 Büyük bir sağlayıcı değiller 3'lüye göre. Turk Telekom vb. böyle kapatıyoruz deseydi her yerde haber olurdu.
  5. DonanımFikir

AŞIRI YÜKSEK PİNGLİ REZİL COMNET

Bende de genel arıza diyor yani az buz kişiyi etkilememiş o zaman . İnşallah düzeltirler. Bende de ara ara gidiyor akşamları.
  6. DonanımFikir

Yeni internete geçtim kullanıcı adı ve şifre geldi

Bende de farklı internete geçtiğimde başta böyle idi. Bir süre sonra düzeldi.[Comnet'e geçmiştim.} Eğer uzun zaman geçmişse geçtiğin ISS'yi ara derim.
  7. DonanımFikir

Yardım Comnete geçiş yapmayı düşünüyorum sizce yanlışmı yaparım?

Geçilebilir fena değil. Lakin ara ara internet gidiyor , kablosuz gücünü de pek beğenemedim. Elbette altyapı kalitene göre bu yorumlar da değişebilir , bende böyle oldu.
  8. DonanımFikir

Türknet Gigafiber 199TL

Galiba doğru site yine de kontrol edersin. Çok iyi fiyat. Bence uzun süre devam etmez. Fiyat kıyası olarak Superonline 100mpbs'yi bile 400 küsür TL söylemişti bana, Gigafiber hem hızlı hem de birçok ayrıcalığı da var şahsen.
  9. DonanımFikir

Öneri 🔥Vodafone Kırmızı Fırsat 16GB Tarifesi 107'TL🔥

Faturasızdım ama dediğin taktiği yapacağım diğer türlü müşteri kaybederler.
  10. DonanımFikir

Öneri 🔥Vodafone Kırmızı Fırsat 16GB Tarifesi 107'TL🔥

Bana da lazım lakin yeni hat, numara taşıma için diyor.
  11. DonanımFikir

Comnet verileri sızmış

Her denilene inanmamak lazım, cidden büyük sorunsa dediğin gibi bir bilgilendirme yaparlar bence.
  12. DonanımFikir

Comnet verileri sızmış

İnşallah Böyledir: https://www.comnet.com.tr/kisisel-verilerin-korunmasi/ Comnet, kişisel verilerinizi gizli tutmayı, gizliliğin sağlanması ve güvenliği için gerekli fiziki, teknik ve idari her türlü tedbiri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir. Comnet'ın gerekli bilgi güvenliği...
  13. DonanımFikir

Comnet İSS Gerçekleri

Ben de değerlendirmemi yapayım. Bu aralar her gün internet kesilmeye başladı, sunucudan yanıt yok diye hata veriyor. TT Altyapılı biçimde kullanıyorum ve can sıkıyor. Bu sorunun devamı halinde Comnet'e de durumu soracağım Ucuz olmasa kullanmazdım, yine de normal kullanımda hiçbir sorun olmuyor...
  14. DonanımFikir

ComNet Türkiye Geneli İnternet kesildi

Düzelir, bazı arkadaşların da benden önce düzelmiş, illaki düzelir bence.
  15. DonanımFikir

Ucuz etin yahnisi yavan olur derler . Bu özlü söz bu durumu da özetliyor gibi. Yine de çok şükür düzeldi diyelim.
  16. DonanımFikir

Defalarca modem resetledim, klasik sorundur diye ehternet kablosunu vb. çıkardım. Bendede anca düzeldi. İşin garibi tam talepte bulunduktan 2 dakika sonra düzeldi :)
  17. DonanımFikir

Millenicom iptal edemiyorum yardım

siteden iptal talebi aç ben öyle yaptım. Yukardaki arkadaşın dediğini de yapabilirsin.
  18. DonanımFikir

📱Hangi telefon operatörünü kullanıyorsun ve memnun musun❓

Hiçbiri diyebilirim. [Hat var tarife kullanmıyorum] Vestelcell geçecektim o da olamadı.
  19. DonanımFikir

Vestelcell'e Geçilir Mi?

Deneyimi olan yazabilir, geçmeyi düşünüyorum
  20. DonanımFikir

Millenicom kod gerek

İletebilirim özelden ilk arkadaş haketti tabi
Top Bottom