Neler Yeni

AŞIRI YÜKSEK PİNGLİ REZİL COMNET

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
istanbul
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla ben gibire başvurdum e devlet onayı bile verdim 1-2 ay onu denerim sonra tt bakarım herhalde

valla ben gibire başvurdum e devlet onayı bile verdim 1-2 ay onu denerim sonra tt bakarım herhalde
En memnun kalmadığım gibirnetti. 3 ay yüksek ping ve paket kaybıyla sinir sahibi ettiler beni :)

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
bende bi bende mi böyle acaba dedim de herkes böyle galiba, online işlemlerde genel arıza vardır diyordu.

yazan arkadaşlarda da aynı 2 gündür böyleymiş bir bende değil ki bundan önce sorun yoktu
Bende de genel arıza diyor yani az buz kişiyi etkilememiş o zaman . İnşallah düzeltirler.
Bende de ara ara gidiyor akşamları.

Altyapı falan değil bahane. Bunlar da bozuk. 3 comnetliyiz 2-3 aydır kullanıyoruz 2 gündür aynı durum. 3 aydır sorun yoktu 2 günde tamamen soğuttu. Aysonu ne kadar geçirirse geçirsin TTye geçiyorum. Milleni,netspeed,gibirnet en son da bunu deneyelim dedik yok arkadaş hepsi rezil firmalar.
Şunu söyleyim millenicom kullanıyorum evde fiber ama dükkan için vdsl kararsızım şu an dükkan halen tt ve geçiş yapacam, millenicom dan çok memnunum ama fiyatlar 4.aydan sonra yanlış olmasa 480 lira oluyor daha uygunu varmı diye bir konu açtım... herneyse valoda 10'ün üstünü asla geçmedim hep 6-7 aralarında bazen 3 lere bile iniyor utanmasa serverı ben kurmuşum gibi pingi 0 verecek ama fiyat konusunda millenicomdan daha iyileri vardır sanırım para dert değilse millenicom kesinlikle.

comnete geçmeyi düşünüyordum bu konu beni sonuçladı kararım gene millenicom olabilir.

Forever897

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ramazan Türk
Zaten bildirim geldi
1000038926.jpg

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Orkun
Geç
Alıntıyı görüntüle

Dün ve bugün 2 gündür bu şekilde bir rezillik var, yt bile girmiyor. Online işlemlerden destek talebi de oluşturulmuyor alt yapı arıza vardır uyarısı çıkıyor yani demem o ki bütün sağlayıcıları denedim ama bunlar bir ayrı rekor kırıyorlar, bu rezil firmayı kullanmayın 2 gündür bu şekilde net veren tek firma herhalde. Şimdi denemediğim tek gıbır kaldı başvurdum yarın geçiyorum.
Geç Gıbır'a rahat et kardeşim. 2 Yıldır kullanıyorum, üniversite de öğrenciyken kullandım Tekirdağ'da sabaha karşı 4-6 arası bakım atmaları dışında internette gram kopma yaşamadım. Şuan İstanbul'da ki evimde de kullanıyorum Türk Telekom gidiyor o bana mısın demiyor. (Hem Türk Telekom hem GıbırNet var evimde)

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şunu söyleyim millenicom kullanıyorum evde fiber ama dükkan için vdsl kararsızım şu an dükkan halen tt ve geçiş yapacam, millenicom dan çok memnunum ama fiyatlar 4.aydan sonra yanlış olmasa 480 lira oluyor daha uygunu varmı diye bir konu açtım... herneyse valoda 10'ün üstünü asla geçmedim hep 6-7 aralarında bazen 3 lere bile iniyor utanmasa serverı ben kurmuşum gibi pingi 0 verecek ama fiyat konusunda millenicomdan daha iyileri vardır sanırım para dert değilse millenicom kesinlikle.

comnete geçmeyi düşünüyordum bu konu beni sonuçladı kararım gene millenicom olabilir.
3 sene milleni kullandım. Son 6 ay çok soruluydu o yüzden bıraktım. Onun dışında hiç sorun yaşamadım desem yeridir ama müşteri hizmetleri konusunda son 1 sene içinde çok bozdular. Bundan sonra TTye geçeceğim artık. Bu firmaların suratına bakmam.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,765
İsim
Selim
Alıntıyı görüntüle

Dün ve bugün 2 gündür bu şekilde bir rezillik var, yt bile girmiyor. Online işlemlerden destek talebi de oluşturulmuyor alt yapı arıza vardır uyarısı çıkıyor yani demem o ki bütün sağlayıcıları denedim ama bunlar bir ayrı rekor kırıyorlar, bu rezil firmayı kullanmayın 2 gündür bu şekilde net veren tek firma herhalde. Şimdi denemediğim tek gıbır kaldı başvurdum yarın geçiyorum.
Bu tarz firmaların destek ekibi küçük ve sorunlara geç müdahale eder bu yüzden 150 200 lira fazla verip turknete geçebilirsin eğer kablonetin kendi fiberi binanizda varsa ona da geçebilirsiniz ben kablonet kullanıyorum yılda bir defa alt yapı bakım çalışması yapıyorlar onu da gece geç saatlerde herkes uyurken kesiyorlar interneti ve önceden bilgilendirme mesajı atıyorlar ilgileniyorlar seninle kablonetten memnunum.

ConquerorXIV

80+ Gold
Bu tarz firmaların destek ekibi küçük ve sorunlara geç müdahale eder bu yüzden 150 200 lira fazla verip turknete geçebilirsin eğer kablonetin kendi fiberi binanizda varsa ona da geçebilirsiniz ben kablonet kullanıyorum yılda bir defa alt yapı bakım çalışması yapıyorlar onu da gece geç saatlerde herkes uyurken kesiyorlar interneti ve önceden bilgilendirme mesajı atıyorlar ilgileniyorlar seninle kablonetten memnunum.
türknetden comnete geçtim zaten, türknetin gereksiz zamlandığını düşünüyorum 500 vermeye değmez onun dışında kablonet kaldı bir tek olmadı o da olabilir

Alıntıyı görüntüle

Aynı problem bendede mevcut :) 2 gündür

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Mehmetcan İvrendi
Altyapı falan değil bahane. Bunlar da bozuk. 3 comnetliyiz 2-3 aydır kullanıyoruz 2 gündür aynı durum. 3 aydır sorun yoktu 2 günde tamamen soğuttu. Aysonu ne kadar geçirirse geçirsin TTye geçiyorum. Milleni,netspeed,gibirnet en son da bunu deneyelim dedik yok arkadaş hepsi rezil firmalar.
Hocam Türk Telekom yerine TurkNet'i deneyin isterseniz hem daha ucuz Hemde Speedtest bu Ookla ve Steam vs
Tarafından Türkuyede 1.Sırada Seçildi yani TT'den çok daha iyi TT 4-5 sırada falan ve normal kullanım için neyse ama oyun oynarken falan çok ping çıkıyor öyle böyle değil sadece ben baglıyken bile 1000ms gördügüm günler oldu rezil arkadaşım Turknet kullanıyor ve gayet memnun

Not:

-Pesin ödersen baya güzel bir indirim oluyor diye biliyorum 500-1000TL arası falan (tam bilmiyorum)

-Başka birinin davet kodu ile katılırsan 1 Ay ücretsiz kullanabiliyorsun (yani sen baskasının konile katılırsan ve o diğer w comnet'li arkadasını Türknet'e getirirsen toplam +3Ay bedava olcak)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,389
Üyeler
163,488
Son üye
tyiklhmni987
Top Bottom