Arama sonuçları: *

1. Dorske

GoodbyeDPI çalışmıyor

Evet, ne yaparsa yapsın açılmıyor roblox veya discord.
  2. Dorske

GoodbyeDPI çalışmıyor

Arkadaşımın Roblox ve Discord açılmıyor, nasıl çözebiliriz? Not:Türk Telekom kullanıyor
  3. Dorske

Yeni sağlayıcı önerisi

Kusura bakmayın geç yazıyorum telefonun şarjı az diye ama hala yanmıyor, wlan hala yanıp sönüyor sizce kapatıp açmalı miyim
  4. Dorske

Yeni sağlayıcı önerisi

Peki şuanda yapabileceğim bir şey var mı?
  5. Dorske

Yeni sağlayıcı önerisi

Hayir 1721339671 Wlan yanıyor surekli
  6. Dorske

Yeni sağlayıcı önerisi

Internetim 2 saattir yok mahalledekilerin İnterneti geldi galiba, turknet canlı destek şuan çalışıyor mu bir bilginiz var mi
  7. Dorske

Yeni sağlayıcı önerisi

Turk telekomun verdiği siyah vmg3313 modem zxyel galiba marka
  8. Dorske

Yeni sağlayıcı önerisi

Nasıl yapılıyor o zaman? 1721338510 Evet mahalle gerçekten eski, peki buraya fiber bağlamanın bir yolu var mı? (Not:daha 2 3 hafta önce trafo patladı eskidiginden dolayı ısınıp)
  9. Dorske

Yeni sağlayıcı önerisi

Hangi site daha iyi olur?
  10. Dorske

Yeni sağlayıcı önerisi

Biz baglatma işlemini telefondan yaptık, bize yaparken 75 e kadar alabileceğimiz söylendi ama biz 50 alıyoruz. Tt altyapısı var büyük ihtimalle, bütün mahalle tt kullaniyor 1721337708 Superonline fiber altyapı istemiyor mu
  11. Dorske

Yeni sağlayıcı önerisi

Etrafımızda hiç turknet kullanan olmadığı için bilmiyorum ama mahalledeki kimsede şuan kesinti yok ve 1 saattir İnternetim yok
  12. Dorske

Yeni sağlayıcı önerisi

Merhaba, ben yaklaşık 7 aydır turknet kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Telefonda sürekli kesiliyor bilgisayarda günde en az 1 kez kesiliyor, bu nedenden dolayı yeni bir İnternete geçmek istiyorum ama altyapım vdsl olduğu için türktelekom gibi sağlayıcılar turknet kadar yüksek download...
  13. Dorske

Sizce hangi interneti seçmeliyim?

Hangi şehirde oturuyorsunuz? rahatsız olursanız cevaplamayadabilirsiniz tabii 1711295760 Peki o zaman türknet en iyi seçim gibi duruyor sağolun cevaplarınız için
  14. Dorske

Dilkeçenin yanıtlanması veya onaylanması ne kadar sürer tahmini?
  15. Dorske

10 mayısta bitiyor işte o yüzden bakıyorum erkenden ödeyip başka bir internet sağlayıcısına geçmeyi düşündüğümden 2 gündür bakıyorum. Şu anlık aklımda Türknet ve Kablonet vardı ama Kablonet altyapım yok diye Türknet kaldı tek seçeneğim galiba
  16. Dorske

Yani merkezde oturuyorum ama maalesef hala fiber alt yapımız bulunmamakta. Ya bende türk telekomdan memnunum aslında hiç bir türlü kesilme veya arıza olmadı 2 yıl içerisinde ama fiyat olarak çok uçuk, ama 50mbps internete 520tl istemesi çok fazla, diğer yandan Türknet eğer Türk Telekom gibi...
  17. Dorske

Peki sadece binaya veya bizim kata kablonet bağlatma gibi bir seçeneğimiz var mı? 1711285843 Yani evet ama adanada yaşıyorum ve internetten baktığımda biraz sıkıntılı gibi geldi
  18. Dorske

Kablonet olup olmadığına nasıl bakabilirim?
  19. Dorske

İnternetten biraz araştırma yaptığımda arada kaldığım 3 tane sağlayıcı var Türknet, Comnet, Kablonet Kablonetin internetini kullanan 3 arkadaşım var ve çok memnunlar ama aynı şekilde türknet kullanan 4 arkadaşım var onlarda memnun (ping olarak çok değiller bulundukları yer yüzünden) comnet...
Top Bottom