Arama sonuçları: *

1. E

Discord DPI Bypass - Test Aşamasında

not defteri kısmından kaynak kodlarını değiştirmen lazım orda -9 yazması lazım onu -5 falan yapıp denemen lazım bende öyle oldu 1736863526 kapandığından beri dc kullanıoyrum
  2. E

superonline ne yaparsam yapayım güvenli internet kapanmıyor

fiberi de modemi de aç kapa yaptı msadece müşteri hizmetleri aç kapa yapmanız lazım dedi yaptım ama olmadı resetlemeyi denemedim
  3. E

olay böyle yardımcı olursanız çok sevinirim
  4. E

1 haftadır şu ***** sorun la uğraşıyorum cidden çıldırıcam 15 tatilim rezil oldu müşteri hizmetlerini aradık dedi kapattık biz güvenli internetinizi tamam dedik kontrol ettim kapanmamış üsütne uygulamadan baktık orda da kapalı gözüküyor ama kapanmamış kapanıp kapanmadığını güvenli internet testi...
  5. E

Ona nasıl bakıcam 1706454370 Olmadı tekrar aricam yapcak bişey yok
  6. E

Evet kontrol ettim bi kaç yasaklı siteye de girmeye çalıştım olmadı uygulamada kapalı olarak gözüküyor hatta SMS bile geldi kapatılmıştır diye ama işe yaramadı hala aile profilindeyim
  7. E

müşteri hizmetleriyle konuştum bana uygulamadan kapatmam gerektiklerini söylediler yaptım güvenlş interneti kapattım ama hiç bir şey değişmedi hala aile profili gözüküyor sizde de böyle durum yaşayan var mı yardımcı olur musunuz?
  8. E

Turckcell fiber güvenli internet kapatma

yardımınız için sağolun baya bi kurcaladım heryerden ama bir türlü şu ***** ayarı kapattıramadım sms attım oda işe yaramadı yarın en iyisi arayacağım
  9. E

Şimdi internet babamın üstüne ya o açtırdı ben arasam kabul ederlermi yoksa illa babamlamı konuşurlar
  10. E

eve fiber taktırdık internet çok iyi ama hiç bir oyuna giremiyorum biraz araştırdıktan sonra sorunun internette olduğunu fark ettim evdeki internetin güveli internetini nasıl kapatabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim bi de internetle hiç alakam yok babam ayarlamıştı her şeyi ama ona sordum...
  11. E

İnternet Güçlendirici Ne Kadar İşe Yarar?

Valla fazla bilgili değilim bu konularda cat0 falan onlar ne oluyor ne kadar
  12. E

İnternet Güçlendirici Ne Kadar İşe Yarar?

Merahaba öncelikle hepinize iyi günler diliyorum yakında bilgisayar alıcam ama aklıma bi anda gece yatarken bir soru takıldı benim oyunlarda pingim çıkarmı acaba diye bizim modem salonda odamda salondan neredeyse 10-15 metre uzaklıkta bizim odada internet neredeyse çok az çekiyor aklıma sinyal...
Top Bottom