Arama sonuçları: *

1. Eyüphan.10

Türk Net vadettiği hızı verir mi ?

Knk altyapın ne destekliyorsa aynısını direkt veriyor benim altyapım kötü ve eski vdsl 63mgbt gösteriyo turknet kullaniyorum hiz testlerinde genelde 71 aliyorum steamde ise 9mb/sn indirme aliyorum kayıpsız pingim müthiş 1ms bu altyapıda bunalrı veriyolar fiberiniz vs varsa düşünmeden alın 12 ay...
  2. Eyüphan.10

COMNET nasıl arkadaşlar?

arkadaşlar gelen yorumlardan sonra ben millenicomda kalmaya devam edeceğim gibi duruyor şuan millenicomda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum eğerki altyapım cidden güzel bir yerde ve fiber olsaydı geçmeyi düşünebilirdim ama bu şartlarda millenicom güzel varsa benim şartlarımda daha uygun fiyata...
  3. Eyüphan.10

COMNET nasıl arkadaşlar?

haklısın hocam aslında MH kötü ama altyapın iyiyse sıkıntısız kullan demişlerdi başka bi sağlayıcı önerin varmıdır yoksa millenicomdamün devammı etmeliyim 1707479199 anlıyorum hocam dedikleriniz doğrultusunda altyapına güveniyorsan geç sıkıntı olmaz diyorsun yani zaten bana sağlayıcımı açsınlar...
  4. Eyüphan.10

COMNET nasıl arkadaşlar?

hocam abdullah reisin bu videoyu izledim de altyapılarımız falan inanılmaz farklı o yüzden onunla kıyas etmedim benim gibi altyapısı olanların görüşlerini merak ediyorum açıkcası konuyuda şimdi tekrar okuyacağım 1707478735 son dediğini anlamadım hocam beğenmezsen 14 gün içinde küt diye iptal...
  5. Eyüphan.10

COMNET nasıl arkadaşlar?

beyler şuanda hali hazırda millenicom kullanıcısıyım fiyat 240 tl de 340 lara falan gelicek şubat ayında mesaj geldi bu ay son kez 240 tl ödedim her neyse sonuç olarak fiyatlandırma olarak yıllık ödersem çok uyguna geldiğini gödüğüm comnete geçmeyi düşünüyorum aylık 179tl ye geliyor hatta kod...
  6. Eyüphan.10

Türk Telekom Fahiş Fiyatlar😱

knk stabil internet sorunu modem kaynaklıda olabiliyor modem kötüyse o sorun olur ama türk telekomda iyi değil yani bu arda türk nete geçersen taahüründe galiba en son 1000tl kadarını ödüyuolardı şimdi ne olmuştur bilmem
  7. Eyüphan.10

Türk Telekom Fahiş Fiyatlar😱

hocam türk net alt firma değil aynı şekilde millenicom da bunu babanıza anlatmanız lazım hemde taahüt yok ve fiyatlar da bu gibi türkcell vodafone turk telekom bunlara göre daha ucuz ve internet dfe genelde daha kaliteli oluyor ben millenicom kullanıyorum önce türk telekomdaydım türknete geçtim...
Top Bottom