Neler Yeni

COMNET nasıl arkadaşlar?

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
beyler şuanda hali hazırda millenicom kullanıcısıyım fiyat 240 tl de 340 lara falan gelicek şubat ayında mesaj geldi bu ay son kez 240 tl ödedim her neyse sonuç olarak fiyatlandırma olarak yıllık ödersem çok uyguna geldiğini gödüğüm comnete geçmeyi düşünüyorum aylık 179tl ye geliyor hatta kod falan olursa indirimde alabiliyomuşuz onu daha araştırmadım sonuç olarak sizden istediğim aşağıda belirttiğim altyapım ve internet bilgilerim doğrultusunda comnet önerir misiniz? fiyat önemli biraz şimdiden teşekkürler.

TT altyapısı hız max 63 gösteriyor fakat millenicom ile 75mbps anlaştık ve altyapım aldığım günden beri hız testlerinde yarı yolda bırakmadı hep 70 aldım altyapım eski vdsl ama millenicom ile cs valo yada online herhangi bi oyunda pingşm herzaman çok iyiydi valoda ortalama 10 cs de 50 indirme hızlarımda hiç düşüş yaşmadım yani kısacası altyapı çalışması vs olmadığı sürece internetim hiç kopmadı stabil devam etti modem olarak keenetic extra dsl kullanıyorum ikinci bir modem ile birlikte üst kat kuzenime wifi çekiyorum iki aile kullanıyorum nerdeyse 10 kişi ama ona rağmen internet mük hiçbir zaman kopma düşüş vs olmadı yani millenicom ve hali hazırda olan TT altyapımla olan geçmişim böyle sıkıntı yaşamadım comnete geçersem büyük bir fiyat avantajı yakalayacağım sizce geçmelimiyim . ve birde millenicom da da MH çok iyi olmasada wp den bi kesinti olduğunda soruyodum ve en azından bi sıkıntı varsa eğer sebebini öğrenebiliyodum bu güne kadar(çalışma vs) comnette böyle bir imkanım varmı internet gittiğinde MH en azından sebebini bana söyliyebilir mi?

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Altyapıda sorun yoksa hepsinde risk aynı sayılır.
Peşin ödeme yaptıktan 14 gün sonra iptal veya geçişte iade yok. Agresif abone olarak değerlendirilince küt diye abonelik iptal edilebilir.🤭

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam abdullah reisin bu videoyu izledim de altyapılarımız falan inanılmaz farklı o yüzden onunla kıyas etmedim benim gibi altyapısı olanların görüşlerini merak ediyorum açıkcası konuyuda şimdi tekrar okuyacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altyapıda sorun yoksa hepsinde risk aynı sayılır.
Peşin ödeme yaptıktan 14 gün sonra iptal veya geçişte iade yok. Agresif abone olarak değerlendirilince küt diye abonelik iptal edilebilir.🤭
son dediğini anlamadım hocam beğenmezsen 14 gün içinde küt diye iptal edersin mi demek istedin

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
beyler şuanda hali hazırda millenicom kullanıcısıyım fiyat 240 TL de 340 lara falan gelicek şubat ayında mesaj geldi bu ay son kez 240 TL ödedim her neyse sonuç olarak fiyatlandırma olarak yıllık ödersem çok uyguna geldiğini gödüğüm comnete geçmeyi düşünüyorum aylık 179tl ye geliyor hatta kod falan olursa indirimde alabiliyomuşuz onu daha araştırmadım sonuç olarak sizden istediğim aşağıda belirttiğim altyapım ve internet bilgilerim doğrultusunda comnet önerir misiniz? fiyat önemli biraz şimdiden teşekkürler.

TT altyapısı hız max 63 gösteriyor fakat millenicom ile 75mbps anlaştık ve altyapım aldığım günden beri hız testlerinde yarı yolda bırakmadı hep 70 aldım altyapım eski vdsl ama millenicom ile cs valo yada online herhangi bi oyunda pingşm herzaman çok iyiydi valoda ortalama 10 cs de 50 indirme hızlarımda hiç düşüş yaşmadım yani kısacası altyapı çalışması vs olmadığı sürece internetim hiç kopmadı stabil devam etti modem olarak keenetic extra dsl kullanıyorum ikinci bir modem ile birlikte üst kat kuzenime wifi çekiyorum iki aile kullanıyorum nerdeyse 10 kişi ama ona rağmen internet mük hiçbir zaman kopma düşüş vs olmadı yani millenicom ve hali hazırda olan TT altyapımla olan geçmişim böyle sıkıntı yaşamadım comnete geçersem büyük bir fiyat avantajı yakalayacağım sizce geçmelimiyim . ve birde millenicom da da MH çok iyi olmasada wp den bi kesinti olduğunda soruyodum ve en azından bi sıkıntı varsa eğer sebebini öğrenebiliyodum bu güne kadar(çalışma vs) comnette böyle bir imkanım varmı internet gittiğinde MH en azından sebebini bana söyliyebilir mi?
Bulaşma. 1 yıllık paket aldım. THH'de şuanda olay. Hizmet veremediler. Yok kablonuz koptu yok bakım var diye oyaladılar. Tahmini bakım süresini 1 ay sonrasına veriyorlar. :D Ertesi gün TT bağlattım. 1 Kere bağlantı kopması yaşamadım. Bilgilerin sızdırılmasını, müşteri hizmetlerinin konuşmasını vs. anlatmadım bile.

hocam abdullah reisin bu videoyu izledim de altyapılarımız falan inanılmaz farklı o yüzden onunla kıyas etmedim benim gibi altyapısı olanların görüşlerini merak ediyorum açıkcası konuyuda şimdi tekrar okuyacağım

son dediğini anlamadım hocam beğenmezsen 14 gün içinde küt diye iptal edersin mi demek istedin
Aslında aynı altyapıyı kullancaksın comnet, xnet, znet farketmez desteklenen max hız belli. DNS sunucuları ile ilgili kesintiler oluyordu 2023 sonlarına doğru kesildi bu sorun. Benim tecrübem şuydu kopyala yapıştır yapıyoruım :
Ben 1.5 yıldır filan kullanıyorum. Destekleri vb. kötü. Müşteri hizmetlerinin tavrı saygısız. Cs de l4d2 vb pinglerim iyi. İlk zamanlar haftada bir gitme oluyordu fakat son 6 aydır sorun yaşamadım.
Hızım:https://www.speedtest.net/result/15858517842

Şuda davet kodu: CMT695ZQY 1'er ay veriyor. (Yasaksa silebilirim.)

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bulaşma. 1 yıllık paket aldım. THH'de şuanda olay. Hizmet veremediler. Yok kablonuz koptu yok bakım var diye oyaladılar. Tahmini bakım süresini 1 ay sonrasına veriyorlar. :D Ertesi gün TT bağlattım. 1 Kere bağlantı kopması yaşamadım. Bilgilerin sızdırılmasını, müşteri hizmetlerinin konuşmasını vs. anlatmadım bile.
haklısın hocam aslında MH kötü ama altyapın iyiyse sıkıntısız kullan demişlerdi başka bi sağlayıcı önerin varmıdır yoksa millenicomdamün devammı etmeliyim

Aslında aynı altyapıyı kullancaksın comnet, xnet, znet farketmez desteklenen max hız belli. DNS sunucuları ile ilgili kesintiler oluyordu 2023 sonlarına doğru kesildi bu sorun. Benim tecrübem şuydu kopyala yapıştır yapıyoruım :
Ben 1.5 yıldır filan kullanıyorum. Destekleri vb. kötü. Müşteri hizmetlerinin tavrı saygısız. Cs de l4d2 vb pinglerim iyi. İlk zamanlar haftada bir gitme oluyordu fakat son 6 aydır sorun yaşamadım.
Hızım:https://www.speedtest.net/result/15858517842

Şuda davet kodu: CMT695ZQY 1'er ay veriyor. (Yasaksa silebilirim.)
anlıyorum hocam dedikleriniz doğrultusunda altyapına güveniyorsan geç sıkıntı olmaz diyorsun yani zaten bana sağlayıcımı açsınlar hazırda portumda var kurulumu vs de kendim yapıcam zaten onlardan tek isteiğim bana interneti sağlamaları ne kurulum istiyorum ne modem

Lady-Of-Ice

80+ Gold
14 gün geçtikten sonra geri iade yok. Bu süre geçtikten sonra iptal etmek veya geçiş yapmak istersen iade yok.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
haklısın hocam aslında MH kötü ama altyapın iyiyse sıkıntısız kullan demişlerdi başka bi sağlayıcı önerin varmıdır yoksa millenicomdamün devammı etmeliyim

anlıyorum hocam dedikleriniz doğrultusunda altyapına güveniyorsan geç sıkıntı olmaz diyorsun yani zaten bana sağlayıcımı açsınlar hazırda portumda var kurulumu vs de kendim yapıcam zaten onlardan tek isteiğim bana interneti sağlamaları ne kurulum istiyorum ne modem
Ben Netspeed ve Comnet kullandım. İkisinden de memnun kalmadım. O yüzden TT alıp yoluma devam ediyorum. Kaç yıldır bakım harici 1 saat bile kesinti yaşamadım. Netspeed ile 20 günlük deneyimim oldu 15 gün internetsiz kaldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
Emir Yusuf
1 yıla yakındır kullanıcısıyım. ara ara kopmalar yaşıyordum, serverlerden dediler. Herkeste o ara hata vardı. 1-2 haftada düzelttiler. Sonra düzeldi sandım bu sefer de paket kayıpları yaşadım. Bir ara modemimde bir arıza oldu farklı bir modeme geçtim, son 2 aydır da ara ara kopmalar ve ping yükselmeleri yaşıyorum. Geçen gün mahallemdeki kabloda sıkıntı oldu ondan sonra hızım 80'lerden 20'lere düştü, mesaj attığımda sorun sizde olabilir dediler şimdi modem aldım yeni onun kurulumunu yapacağım bakalım sorun modemde miymiş

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
arkadaşlar gelen yorumlardan sonra ben millenicomda kalmaya devam edeceğim gibi duruyor şuan millenicomda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum eğerki altyapım cidden güzel bir yerde ve fiber olsaydı geçmeyi düşünebilirdim ama bu şartlarda millenicom güzel varsa benim şartlarımda daha uygun fiyata önerileriniz beklerim teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,652
Üyeler
167,692
Son üye
hattori hanzo
Top Bottom