Arama sonuçları: *

1. F1nerF1rst

Sınırsız youtube paketimi pc üzerinden kullanabilir miyim?

Rica ederiz iyi forumlar hocam
  2. F1nerF1rst

Sınırsız youtube paketimi pc üzerinden kullanabilir miyim?

Wifi tetheringde hotspot sayılıyor
  3. F1nerF1rst

Metro Ethernet Bağlatma?

Altyapı çok maliyetli hocam bina içinden çekilen cam kanlonun 10metrelik makaronları 5000 10000tl olmuş bu sadece bina için olan fakat kurumsal iş olarak gösterip fiyatları daha ucuza mal ediyolar çekerken yapılan iş için firma 30 a mal ediyor bunlar 15 e mesela
  4. F1nerF1rst

Metro Ethernet Bağlatma?

Aşşağı yukarı 20veya 30 tutar diye düşünüyorum
  5. F1nerF1rst

Max 50 MBPS için Operator Önerisi

ben yenilediğimde ortalama 10 15 tl civarı fark vardı ilk 4 ay daha ucuz ödedim şuan 90 tl bakalım gigabiti bekliyorum ne zaman gelecek diye
  6. F1nerF1rst

yok ucuz arayan biri olur bakar ondan attım bende zorunluluktan yeniledim zaten gigabit gelince değişeceğim vura vura söylüyorum teknik destek yetersiz diye ama bu fiyat bandından en iyi hız değerlerini sunuyorlar
  7. F1nerF1rst

speedtest değerlerimi şöyle bırakayım 90 tl ödüyorum internete 7 yıla yakındır vodafone net kullandığım için indirimli fiyat 100mbps paketi
  8. F1nerF1rst

Sizin tercihiniz ben gigabit bekliyorum o gelene kadar vodafone de kalacağım şuan 100mbps için en uygun fiyat onlarda ama dediğim gibi teknik destek yetersiz
  9. F1nerF1rst

vodafone kullanıyorum fiyatı uygun bende 50 den 100 e geçtim internetten yana sorunu yok fakat destek ve servis konusunda çok yetersizler gece internet gidiyor arıyoruz neden gitti diye utanmasalar bizde bilmiyoruz diyecekler :D
  10. F1nerF1rst

Vodafone ev interneti

hızda sıkıntı yokta müşteri hizmetleri biraz yetersiz
  11. F1nerF1rst

Yardım Yeni İnternet Seçimi Tavsiyeniz Neler ?!

2021 veya 2020 şubatta taahütümüz bitti tam hatırlamıyorum o zaman aramışlardı bizde geçmiştik bu pakete
  12. F1nerF1rst

Yardım Yeni İnternet Seçimi Tavsiyeniz Neler ?!

vodafone 100mbps paketi var bende çok memnunum 50 den geçtik ucuz fiyat garantisi verildi 2 yıl taahüt ilk sene normal fiyattan 20 tl ucuz ödüyoruz şuan oyunlarda ortalama 15 civarı indirme hızı alıyorum arkadaşlarım sürekli laf ediyor bana yayın aç diye :D
  13. F1nerF1rst

Kablo uzaklığı hıza etkisi

rica ederim hocam ne demek
  14. F1nerF1rst

ben direk ufak bir çentik yaptım hocam düz uç tornavida ve çekiç ile hemen 2 dakikamı almadı açıkçası görüntü kirliliği de yapmadı özenle yaptığım için
  15. F1nerF1rst

benim kapının köşesinden geçiyor kapı pervazını ufak çentikledim kabloya sıkıntı yaratmıyor hala eziliyor ama sıkıntı sorun yok
  16. F1nerF1rst

Vodafone taahhüt bitti diye arıyor fakat bitmediğini öğreniyoruz!

biz 7 yıllık kullanıcıyız bundan önce 50 mbps taahütü yaptık o varken sıkıntı yaşadık 1 2 defa ama şuan aşırı memnunuz sıkıntımız yok başka bir sıkıntı var gibi gözüküyor
  17. F1nerF1rst

Vodafone taahhüt bitti diye arıyor fakat bitmediğini öğreniyoruz!

hocam konuyla alakasız fakat hangi vodafone paketini kullanıyorsunuz ben 100 mbps paketi kullanıyorum aşırı memnunum indirme hızım oyunlarda ortalama 15 20 mbps arası
  18. F1nerF1rst

Olmayan İnterneti Kullanıyorum

faturalı mı hattın
  19. F1nerF1rst

Hangi İnternet Servis Sağlayıcısını seçmeliyim?

evde 3 adet kasa 1 adet laptop 5 adet telefon 1adet 4k televizyon var internete bağlı neredeyse hepsi açık bende indirme yapıyorum arkada 1620814755 altyapını sorgulat derim duruma göre karar verirsin 50mbps kullandım 2 yıl sonra buna geçtim çok memnunum 3 aydır
  20. F1nerF1rst

Hangi İnternet Servis Sağlayıcısını seçmeliyim?

vodafone 100Mbps paketini kullanıyorum testleri bırakıyorum aşşağı 100 tl bandında fiyatı memnunum 1620814614 taahüt bitmeden geçersen para alınıyor bazı sağlayıcılar belli bir miktar ücreti karşılıyor
Top Bottom