Neler Yeni

Max 50 MBPS için Operator Önerisi

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Arkadaşlar Şuan Hali Hazırda TürkNet Kullanıyorum. Ancak 140 TL olması nedeniyle Değiştireceğim. Hangi Operatörü Önerirsiniz ?
speedtest değerlerimi şöyle bırakayım 90 tl ödüyorum internete 7 yıla yakındır vodafone net kullandığım için indirimli fiyat 100mbps paketi

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    388.7 KB · Hit: 24

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
55 MBPS İçin Link Atar Mısınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Milleni Düşünüyorum da , VDSL Paketler gözükmüyor , Fiber Paket Mi Almalıyım ?
Özür dilerim. Düzgün kampanya kalmamış ve biraz pahalılar. 100 Güldüren vardı bir ara ve F/P bir tarifeydi açık ara. Tabii artık yok. :(

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
speedtest değerlerimi şöyle bırakayım 90 TL ödüyorum internete 7 yıla yakındır vodafone net kullandığım için indirimli fiyat 100mbps paketi
Hocam Doğrudur Hız Değerleriniz , Ancak Hizmet Konusunda kötü vodafone
O yüzden tercih etmiyorum

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Hocam Doğrudur Hız Değerleriniz , Ancak Hizmet Konusunda kötü vodafone
O yüzden tercih etmiyorum
yok ucuz arayan biri olur bakar ondan attım bende zorunluluktan yeniledim zaten gigabit gelince değişeceğim vura vura söylüyorum teknik destek yetersiz diye ama bu fiyat bandından en iyi hız değerlerini sunuyorlar

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
yok ucuz arayan biri olur bakar ondan attım bende zorunluluktan yeniledim zaten gigabit gelince değişeceğim vura vura söylüyorum teknik destek yetersiz diye ama bu fiyat bandından en iyi hız değerlerini sunuyorlar
En İyi Hız Değerlerini Sunmuyorlar Aslında , NetSpeed , Millenide Falan Aynı Fiyatlar Var. Max 2-3 TL Fark Ediyor.
Milleni'nin Falan Desteği daha kaliteli olunca daha ağır basıyor bende. Siz Memnunsanız ne mutlu size.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
En İyi Hız Değerlerini Sunmuyorlar Aslında , NetSpeed , Millenide Falan Aynı Fiyatlar Var. Max 2-3 TL Fark Ediyor.
Milleni'nin Falan Desteği daha kaliteli olunca daha ağır basıyor bende. Siz Memnunsanız ne mutlu size.
ben yenilediğimde ortalama 10 15 tl civarı fark vardı ilk 4 ay daha ucuz ödedim şuan 90 tl bakalım gigabiti bekliyorum ne zaman gelecek diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,648
Üyeler
165,559
Son üye
İbrahimHN
Top Bottom