Öneri 🛜1000 MBPS İNTERNET İÇİN FİRMA ÖNERİSİ🛜

Fiyat sözde indirimli olacaktı bizlere bölge müdürü öyle dedi ama maalesef bu söz yerine getirimedi! :/
Doğrudur, şuan Türk Telekom’da VDSL kullanıyorsan onu aynı hızla fibere geçir sonra yüksek hız için indirimli teklif almaya çalış. Yeni müşteri olarak gireceksen en uygun ilk 6 ay 535 son 12 ay 1070 olan tarife var.

1000 yazan yerde 100 de verebiliyor guvenme. Wsapptan müşteri hizmetlerine yaz onlar 1000 derse al elinde wsapp mesajı kanıt olsun

arkadaş 1000mbps tt kullanıyor aylık 1k galiba fiyatı
telefondan bu hızı alıyordum
1759091153621.webp

Sanırım en iyisi turktelekom gigafiber.Yanlış değilisem ayrı hizmeti vs oluyordu.
Fiyat olarak şu tarife güzel gibi ama verilen indirim sözü yerine getirilmedi ona ayar oldum :/

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğrudur, şuan Türk Telekom’da VDSL kullanıyorsan onu aynı hızla fibere geçir sonra yüksek hız için indirimli teklif almaya çalış. Yeni müşteri olarak gireceksen en uygun ilk 6 ay 535 son 12 ay 1070 olan tarife var.
Halihazırda müşteri hizmetleri ile bir kaç konuşma yaptım ama 100 üstünü veremiyoruz diyorlar.

Fiyat olarak şu tarife güzel gibi ama verilen indirim sözü yerine getirilmedi ona ayar oldum :/

Halihazırda müşteri hizmetleri ile bir kaç konuşma yaptım ama 100 üstünü veremiyoruz diyorlar.
Türk Telekom 200mbs var bendede sorun yok daha yaşamadım birde hocam kötü amaçlı demiyorum ama neden hep konularınızın başlığı ve içeriği şekili şukulu oluyor gene bir haber fln sandım

Telekom harici zaten 1 gbps veren firma 1-2 tane kaldı ne seçeceksinki?
Türk Telekom gecicem büyük ihtimalle ama 4 ay 250 TL indirim yapıldı yaşadığım probleme istinaden sence Turknet'te ki 4 aylık indirimli fiyatı degerlendirippmi TT geceyim yoksa direkt TT'mi geçeyim dediğin gibi 2 firma şuan 1000 Mbps verebiliyor biri Milenicom diğeri Gigaspeed ama fiyatları Türk Telekom ile eş değerde bundan dolayı Türk Telekom'a geçmek daha mantıklı ayrıca verdikleri modem şans işi sanırım en kalitelisi hangisi bunların modeli vs bellimi bilgin varmı teşekkürler 🥰

Maalesef

Turknet kullanıyorum şuan VDSL fiber'de 100 verebiliyor şuan

Turknet kullanıyorum şuan VDSL fiber'de 100 Mbps verebiliyor :/
bendede böyle görünüyodu millenicomdayken, ttye geçince adres sorgulama ile 1000mbps gözükmeye başlamıştı trajikomik

İnternet hızı önemliyse hemen geçilir ttye, bu arada superonline,kablonette ttelekom altyapısından 1000 veriyor olması lazım ha önermem ikisini de ama belki fiyat olarak daha iydir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,004
Üyeler
183,043
Son üye
rocinante
Geri