Öneri 🛜1000 MBPS İNTERNET İÇİN FİRMA ÖNERİSİ🛜

Bende TT ve sol fiber var. Ben soldan 1000 alıyorum. Sende altyapı olmadığı için soldan alamazsın. Bu sebeple benim 1000 megabit deneyimim senin için anlam ifade etmez.
Soldan artık ttelekom altyapısından hizmet alınabiliyor . (TTelekom Fiber var sadece)
1759141199773.webp

Bende TT ve sol fiber var. Ben soldan 1000 alıyorum. Sende altyapı olmadığı için soldan alamazsın. Bu sebeple benim 1000 megabit deneyimim senin için anlam ifade etmez.
Anladım halihazırda sence Turknet'te ki 4 aylık indirimli fiyatı degerlendirippmi TT geceyim yoksa direkt TT'mi geçeyim

Anladım halihazırda sence Turknet'te ki 4 aylık indirimli fiyatı degerlendirippmi TT geceyim yoksa direkt TT'mi geçeyim
Turknet 1000 vermez ki. 100 verir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soldan artık ttelekom altyapısından hizmet alınabiliyor . (TTelekom Fiber var sadece)
Alıntıyı görüntüle
Evet ama TT'den pahalıya geliyordu.
TT'den pahalıya geliyorsa TT'den alırım.

Turknet 1000 vermez ki. 100 verir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet ama TT'den pahalıya geliyordu.
TT'den pahalıya geliyorsa TT'den alırım.
Farkındayım 4 aylık süreç için dedim 100 Mbps kullanayımmi indirim yapıldı çünkü 250 TL totalde 4 ay 450 TL ÖDEYECEĞİM

Farkındayım 4 aylık süreç için dedim 100 Mbps kullanayımmi indirim yapıldı çünkü 250 TL totalde 4 ay 450 TL ÖDEYECEĞİM
Sana kalmış hocam. Senin maddi durumunu bilemem.
Sen mi ödüyorsun bilemem.
1000'lik internet de o kadar hayati değil.
Turknet 4 ay indirim yaptıktan sonra çıkarken para alıyor mu?
Ona bak. Almiyorsan yine sana kalmış çünkü yılbaşı genelde internet zam yer.

Sana kalmış hocam. Senin maddi durumunu bilemem.
Sen mi ödüyorsun bilemem.
1000'lik internet de o kadar hayati değil.
Turknet 4 ay indirim yaptıktan sonra çıkarken para alıyor mu?
Ona bak. Almiyorsan yine sana kalmış çünkü yılbaşı genelde internet zam yer.
Abonelik vs benim adıma çıkarken para alma durumunu anlamadım neyin parasını alacak?

Halihazırda 4 aylık indirimi bitirip TT geceyim diyorum ama bir yandanda zam olayı var kafam allak bulak ya fiyatlarda şuan güncel olarak kol gibi.. :/

Türknet iyidir. Türk telekom müşteri hizmetleri çok kötü berbat bir firma.
Türknette direkt erişebiliyorsun uzun yıllardır kullanıyorum kayıt oluşturduktan 2-3 dk sonra aradılar hep.

Abonelik vs benim adıma çıkarken para alma durumunu anlamadım neyin parasını alacak?

Halihazırda 4 aylık indirimi bitirip TT geceyim diyorum ama bir yandanda zam olayı var kafam allak bulak ya fiyatlarda şuan güncel olarak kol gibi.. :/
Sen mi oduyorsundan kastım hani babanın parası vs ise gerek yok 1000 mbps'e. 4 ay kullan indirimli tasarruf yap sonra 1000'e geciyorsan geç anlamında. Kendi paranla ödüyorsan senin tercihin tabi :d.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,004
Üyeler
183,043
Son üye
rocinante
Geri