Arama sonuçları: *

1. FatihinFedaisiKuruMurad

Yeni fiber hat geldi hangi sağlayıcı daha iyi

katılıyorum 100/20 alacaksan vdsl ile fiber arasında pek fark yok.fiyat hariç.aslında online oyunlar vs için 25 hız bile yyeterli.çok fazla indirme alışkanlığın yoksa 200-500-1000 mpbs hız almanın bir anlamı yok.çünkü hissetmeyeceksin bu hızları.geçen sene hızım 25 ti.online oyunlarda fazlasıyla...
  2. FatihinFedaisiKuruMurad

Altyapı hızının yarı yarıya düşmesi ve ping sorunu

portu değiştirmeselerde yanlarından geçerken baktım saha kutularında ayar düğmeleri var onunla oynuyolar isterseler 100 mbite kadar bile çıkarırlar senin hızı.2-3 senedir ttnetteyim arıza olduğu zaman yoğunluğa bağlı olarak hemen 1 gün sonra hallediyolar.işte böyle olması gerekir.öyle 1 hafta 1...
  3. FatihinFedaisiKuruMurad

bende eskiden türknet kullanıyordum tt ekiplerinin bana söylediklerini duysan inanırdın bana 'ttnete geçin halledelim sorunlarınızı bu bizim işimiz değil' gibisinden.bunları sıkıştırmazsan sonuç alamazsın.1türknetteyken 1 ay kesik olduğu durumları yaşadım.1 ay sonra nasılsa keyifleri yerine...
  4. FatihinFedaisiKuruMurad

türknet doğru söylemiş ekip bağlı olduğunuz santralden portu değiştiriblirse sorun düzelecektir büyük ihtimal.onun haricinde sizin kablonuzun komşunuzun altyapısında ne işi varki onların orayı kazmasıyla kablonuza yada sizin altyapınıza zarar versin.şu olabilir komşunuza santralden port tesis...
  5. FatihinFedaisiKuruMurad

Yardım Taahhütüm Bitiyor İnternet Servis Sağlayıcısı Önerir Misiniz?

1000 mbit tt nette 650 tl civarı online işlemlerde 150 tl daha verip alabilirdin
  6. FatihinFedaisiKuruMurad

internete %66 zam dogrumumudur ve iss onerisi

aynen ilk 2 ay 25 e 6 kullandım sonra paketi 100 e 8 e yükselttiler.sonra geçen gün forumda bir konu okudum bi arkadaş 50 den 100 e geçmiş upload 8 vermişler aramış telekomu düzeltmişler.hemen bende aradım ertesi gün 8 den 20 uploade yükselttiler.burda bir çakallıları mevcut telekomun dikkatli...
  7. FatihinFedaisiKuruMurad

vdsl. fiber evin önünden geçiyor vermiyor 'şu an yeni binalara veriyoruz.ancak zor durumlarda bağlayabiliriz fiberi' diye bişeyler mırıldadı telekomcular.yani kısacası şu an muhitinde şu an boş portyok demeye getiriyorlar.yeni binamı dikeyim bir fiber için :d
  8. FatihinFedaisiKuruMurad

aynen yükseliyor geçen gün speed test ayptım 95-96 down 19-20 arası da upload çıktı.sayfalar jet gibi açılıyo internette
  9. FatihinFedaisiKuruMurad

eski müşterilerine kolaylık sağlıyor türk teleekom benim bildiğim o yüzden ucuz
  10. FatihinFedaisiKuruMurad

yenimi düştü geçen sene kasımda 2. taahütümü aldım 25 mbitlik 24 aylık 12 ay 270 tl sonrası 400.ocakta baktım online işlemlere orda fiyatlar farklı 100 mpbs 360 tl ye sonraki 12 ay 460 TL'ye yüksltttim.arada 1 yarım ekmek dönerlik fark var neden 4 kat hızlısını almayayaım dedim yükselttim.
  11. FatihinFedaisiKuruMurad

Türk Telekom 50Mbps'den 100Mbps'ye geçişte upload hızı düştü

teşekkürler kardeş konunu okudum bende 8 mpbs upload alıyordum herhalde bu pakette böyle olması gerekiyor diye düşünüyordum.dün konunu okuyup aradım tt neti.bugüm 20 ye yükselltiler.100 e 20 ye ayarladılar.spedd testten baktım aldığım 95-96 download 19-20 aralığında da upload.ping 8 ms.uploadın...
  12. FatihinFedaisiKuruMurad

Türk net oyunları kaç günde indirir

benim modeme santralden 86mbit, kablosuz bilgisayara ise max 81-82 mbit geliyor.max 11-12 mbit aralığında hız gördü steamden indirirken.ona göre hesapla.
  13. FatihinFedaisiKuruMurad

Öneri Millenicom İnternet kopukluğu rezilliği

bende 1 ay yoktu türknetteyken internet 1 ay sonra geldiler.neler çektim ben bilirim.başlarda çok memnumdum türknetten.ne kopma ne bişey.aradımı hemen gelirler.1- 1.5 sene sonra filan uğraştırdılar epey bizi.yüzlerine karşıda söyledim türknetten çok memnunduk başlarda 6ay-1 sene gibi ne kopma ne...
  14. FatihinFedaisiKuruMurad

Öneri Millenicom İnternet kopukluğu rezilliği

aynı sorunları ben de türknette yaşamıştım zamanında.şimdi tt nettte daha rahatım.
  15. FatihinFedaisiKuruMurad

Okulun internetinin engellediği sitelere pc den erişme'nin yolu nedir ?

bişey yapamasın bunu için modemin yazılım sayfasına girmen lazım.192.168.1.1 olabilir.bazı modemler yazılımlarında site engelleme vs özellikler barındırabiliyor örneğin tp link archer.
Top Bottom