Neler Yeni

Öneri Millenicom İnternet kopukluğu rezilliği

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Tam 3 hafta önce çarşamba günü İnterneti kesildi sürekli aramamız rağmen düzelme yada gelen giden yok uygulamasından destek falan istedik 10 iş günü dendi bekledim bakalım ne olacak diye geçen hafta çarşamba günü akşam vakti adsl ışığı yandı ve internet tekrar geldi ancak sonraki gün gene yoktu ben kullanmadığım sürede internetin parasını ödemek istemiyorum çünkü kısa Bi süre değil telefondan aradığım vakit bundan bahsettim ve fatura gelince yapılabilir falan filan dedi bu arada konuşmaların kaydı bende de var çarşamba günü kesintinin 3. Haftası dolacak bu süre zarfında İnternete ulaşamadığım için final notlarımı etkileyecek bir projeye dahil olamadım ve yarından itibaren de final sınavlarım başlayacak okulun belediyenin internetinden falan video indirip çalışmak haricinde bişey yapamıyorum gerekli ders özeti indirmelerini olsun araştırmam gereken kaynaklar olsun ulaşamıyorum sadede gelirsek yasal haklarım nelerdir şuan için?

Ekler

• IMG_20240108_140200.jpg
    IMG_20240108_140200.jpg
    245.3 KB · Hit: 79

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Millenicom pişmanlıktır. İlk zamanlarda sorunsuz bir şekilde kullanım sağlıyorsunuz sonra cozutuyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
aynı sorunları ben de türknette yaşamıştım zamanında.şimdi tt nettte daha rahatım.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tam 3 hafta önce çarşamba günü İnterneti kesildi sürekli aramamız rağmen düzelme yada gelen giden yok uygulamasından destek falan istedik 10 iş günü dendi bekledim bakalım ne olacak diye geçen hafta çarşamba günü akşam vakti adsl ışığı yandı ve internet tekrar geldi ancak sonraki gün gene yoktu ben kullanmadığım sürede internetin parasını ödemek istemiyorum çünkü kısa Bi süre değil telefondan aradığım vakit bundan bahsettim ve fatura gelince yapılabilir falan filan dedi bu arada konuşmaların kaydı bende de var çarşamba günü kesintinin 3. Haftası dolacak bu süre zarfında İnternete ulaşamadığım için final notlarımı etkileyecek bir projeye dahil olamadım ve yarından itibaren de final sınavlarım başlayacak okulun belediyenin internetinden falan video indirip çalışmak haricinde bişey yapamıyorum gerekli ders özeti indirmelerini olsun araştırmam gereken kaynaklar olsun ulaşamıyorum sadede gelirsek yasal haklarım nelerdir şuan için?
Aynı sorunları Comnet tarafında yaşadım. Pahalıda olsa alacaksın TT. Keyfine bakacaksın.

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorunları farklı yerlerde yaşamanız üzüldüm ancak haklarım nelerdir bu durum beni fazlasıyla zora sokuyor ilgilendiğim şey bu

oyunm

80+
Az önce gta san andreas In son görevini bitirdim mobilden hilesiz cidden Bayadır İnternet yok
Sorun millenicom da değil, TT altyapısındasın muhtemelen 3 sene TTNet kullandım ve covid zamanı karantinaya 2 hafta internetsiz kaldım. Sana tavsiyem millenicom ile uğraşma bu ***** TTNet in en yakın müdürlüğne git olayı anlat. En azından biraz daha hızlandırırlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
bende 1 ay yoktu türknetteyken internet 1 ay sonra geldiler.neler çektim ben bilirim.başlarda çok memnumdum türknetten.ne kopma ne bişey.aradımı hemen gelirler.1- 1.5 sene sonra filan uğraştırdılar epey bizi.yüzlerine karşıda söyledim türknetten çok memnunduk başlarda 6ay-1 sene gibi ne kopma ne bi hız azalma vs. sıkıntısız.şimdi neden böyle diye sordum cevap veremediler

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun millenicom da değil, TT altyapısındasın muhtemelen 3 sene TTNet kullandım ve covid zamanı karantinaya 2 hafta internetsiz kaldım. Sana tavsiyem millenicom ile uğraşma bu ***** TTNet in en yakın müdürlüğne git olayı anlat. En azından biraz daha hızlandırırlar.
Anlamadım tamir süresi falan mı hızlanıcak Türk Telekom altyapısını kullanıyorum evet de gidip ne demem gerekiyor

oyunm

80+
Anlamadım tamir süresi falan mı hızlanıcak Türk Telekom altyapısını kullanıyorum evet de gidip ne demem gerekiyor
Ordan yetkili birini alcaksın dicen ki ben şu şu adreste oturuyorum şu kadar zaman internet yok ne zaman düzelcek bu felan diyin hatta mümkünse TTNet kullanan bir tanıdığınızı gönderin. TTNet kendi müşterilerine öncelik tanır bu sayede ordaki çalışmaya öncelik verebilirler veya ne zaman bitceğni söyleyebilirler(ben TT kullanırken öyle yapmıştım hızlandırmışlardı)

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Ordan yetkili birini alcaksın dicen ki ben şu şu adreste oturuyorum şu kadar zaman internet yok ne zaman düzelcek bu felan diyin hatta mümkünse TTNet kullanan bir tanıdığınızı gönderin. TTNet kendi müşterilerine öncelik tanır bu sayede ordaki çalışmaya öncelik verebilirler veya ne zaman bitceğni söyleyebilirler(ben TT kullanırken öyle yapmıştım hızlandırmışlardı)
Hocam öğrenciyim tanıdık falan yok kendim gidicem ama altyapı kullanıyorum diye uğraşırlar mı ki

oyunm

80+

COMMANDERR

80+ Bronze
Bende de fifa finallerindeyken yapıyo bide ,ani git gel yapıyo ama bağlantım kesiliyor. Türknet gigafiber koymuş 2 gün önce ona geçtim. Kurulum bekliyorum 7 ye kadar sözde gelicekler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,611
Üyeler
165,209
Son üye
wdectur00
Top Bottom