Arama sonuçları: *

1. Fortunata

Turknet İnternet Sorunumu Sorunsuz Çözdü

Türknet zaten altyapının verdiği en yüksek hızı veriyor. Sana gelebilen hız 56ymış kablolar yenilenince 77ye çıkmış. He bu arada ping olarak en yükseklerinden biri türknet 3 farklı sağlayıcı kullandığım için farkediyorum. Comnet, Türktelekom ve Türknet kullandım. En fazla sıkıntı çektiğim...
  2. Fortunata

Türktelekom ekibi gelmiş internetini düzeltmiş ama türkneti övüyon.
  3. Fortunata

Başlıkta gömüyon yazıda övüyon. Anlamadım ki nasıl kafa.
  4. Fortunata

Türknet Saniyede 800mb/s ?

80 falan değil bu arada direkt 800mb/s 45GB 7dk.
  5. Fortunata

Netspeed Upload Hızım Artmış

İnanılmaz gereksiz bir şey tabii ki. Acilen 1e düşürülmeli. 1 bile fazla eskiden 0.5 uploadım vardı. O zamana dönmeliyim(!)
  6. Fortunata

Netspeed Upload Hızım Artmış

Bende de aynı şekilde bir artış var. Discordda yayın açarken ve dosya atarken inanılmaz işime yaradı.(Türk Telekom kullanıyorum)
  7. Fortunata

1000Mbps altyapı gelmiş.

Çanak yok diye biliyorum. Ofis yapılalı çok süre olmadı, takılmamıştır. Tek çözüm direkt uydulu bir televizyona geçmek olur sanırsam.
  8. Fortunata

1000Mbps altyapı gelmiş.

Tivibu için nasıl bir çözüm yapabilirm?
  9. Fortunata

1000Mbps altyapı gelmiş.

Üniversite öğrencisiyim, finallerden sonra okullar da online olunca köye geldim. Şileye bağlı bir köy. Babam kendi ofisine türktelekom internet bağlatmış, Tabi ben bunun gigabit olduğunu bilmiyordum. Comnet altyapı sorgulaması yaptıktan sonra şöyle bir sonuçla karşılaştım. Türk Telekomda kalmak...
  10. Fortunata

Yardım İnternet Sağlayıcısı önerir misiniz?

Türknetten sonra Comnete geçtim 1 haftadır hiçbir sıkıntı yaşamadım. Lolde pingim 5-6 arasıydı 6-7 oldu. Şuanlık tek fark bu.
  11. Fortunata

Steam İndirme Hızı Gereğinden Yavaş

Steam'in indirme limiti var. Daha üstüne çıkmıyor.
  12. Fortunata

[ BİLGİ ]Türknet 169₺ oldu H.O

Evet ama türknet altyapın varsa.
  13. Fortunata

Kablonet hızlı ve net paketi

Kota kalkmadı mı ya?
  14. Fortunata

1000 Mbps Upload Ile Kaç Bitrate Vermeliyim ?

Twitch partneri isen max 8000 verebiliyorsun. Normalde 6000 vermen yeterli olacaktır.
  15. Fortunata

İnternet evin her yerinde çekmiyor

Aynısını kullanıyorum bende. Modem üst katta olmasına rağmen alt kattan güzel bir şekilde dağıtıyor.
  16. Fortunata

Türknet in garip bildirimi

Türknetle arayarak konuşursanız tabi ki kimseyi bulamazsınız . Ama Türknet in Online işlemler kısmından arıza kaydı bırakırsanız 1-2 günde gelip bakıyorlar.
  17. Fortunata

Türknet in garip bildirimi

Türknetin desteği gayet güzel.
Top Bottom