Neler Yeni

Turknet İnternet Sorunumu Sorunsuz Çözdü

Ama sorun benim kablomun ucuyla alakalıydı, temassızlık vardı, gece 2de destek talebi oluşturdum ve sabah 10 sularında turk telekom ekibinden 2 kişi eve geldi, kabloyu ve uçlarını yenilediler bağlantıyı sağlayıp gittiler, sonrasında turknetten birisi aradı ve internetinizi güncelledim dedi sonrasında 56mbps olan internetim 77mbpsye çıktı :) kısacası böyle bir hizmeti başka hiçbir firmada alamazsınız 3 kuruş fazla olsun turknet olsun 50 100 liraya döner bile kalmadı zaten deneyimimi paylaşayım dedim

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Başlıkta gömüyon yazıda övüyon. Anlamadım ki nasıl kafa.

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Türktelekom ekibi gelmiş internetini düzeltmiş ama türkneti övüyon.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Türktelekom ekibi gelmiş internetini düzeltmiş ama türkneti övüyon.
turk telekom altyapısında kim gelecekti uzaylılar mı?? turk telekom ekibi diğer firmalarda 300 lira karşılığı geliyor turknette anında ücretsiz geliyor ayrıca benim hızımı da turknet yükseltti 20mbps fazla alıyorum artık

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Türknet zaten altyapının verdiği en yüksek hızı veriyor. Sana gelebilen hız 56ymış kablolar yenilenince 77ye çıkmış. He bu arada ping olarak en yükseklerinden biri türknet 3 farklı sağlayıcı kullandığım için farkediyorum. Comnet, Türktelekom ve Türknet kullandım. En fazla sıkıntı çektiğim Türknetti bi ara zaten Twitterda full Türknet çöktü başlıkları dolanıyodu. Bir evde Comnet bir evde Gigabit Türktelekom kullanıyorum. En sıkıntı çekmediğim Türktelekom oldu.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ama sorun benim kablomun ucuyla alakalıydı, temassızlık vardı, gece 2de destek talebi oluşturdum ve sabah 10 sularında turk telekom ekibinden 2 kişi eve geldi, kabloyu ve uçlarını yenilediler bağlantıyı sağlayıp gittiler, sonrasında turknetten birisi aradı ve internetinizi güncelledim dedi sonrasında 56mbps olan internetim 77mbpsye çıktı :) kısacası böyle bir hizmeti başka hiçbir firmada alamazsınız 3 kuruş fazla olsun turknet olsun 50 100 liraya döner bile kalmadı zaten deneyimimi paylaşayım dedim
Netspeed de 1 hafta boyunca internet vermedi. Sorun basit bir hatadan kaynaklıymış ve 1 haftanın sonunda tam da iptal talebi verdiğim an kendi kendine düzeldi. Ertesi gün türk telekom ekibi gelerek çalışan sistemi tekrar bozdu ve ondan 3 gün sonra kalıcı olarak internete kavuştuk.

Bu rezaletten 1 ay sonra abonelik iptali yaptık. Türknet ile de sorun yaşadım sahsen o da sütten çıkmış ak kaşık değil ama Netspeedden falan iyidir be.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Ömer Aslan
Yanlış anlamayın ama tnet çok bozdu 4 yıl kullanan biri olarak Superonlineye geçtim

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yunus Arıkan
Netspeed de 1 hafta boyunca internet vermedi. Sorun basit bir hatadan kaynaklıymış ve 1 haftanın sonunda tam da iptal talebi verdiğim an kendi kendine düzeldi. Ertesi gün türk telekom ekibi gelerek çalışan sistemi tekrar bozdu ve ondan 3 gün sonra kalıcı olarak internete kavuştuk.

Bu rezaletten 1 ay sonra abonelik iptali yaptık. Türknet ile de sorun yaşadım sahsen o da sütten çıkmış ak kaşık değil ama Netspeedden falan iyidir be.
Neye geçtiniz? 3 haftadır netspeed kurulum için adam yollamıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,593
Üyeler
167,522
Son üye
Yusuf4721
Top Bottom