Arama sonuçları: *

1. Glioma

Turkcell Superonline tarife değişikliği ne kadar sürer?

Yanında getirdikleri kutuda bir tane 50 cm civarı internet kablosu bir de ev telefonu takmak için bir zımbırtı var. Garanti belgesi falan yok modemi kuran da öyle bir şey demedi.
  2. Glioma

Teşekkürler, hızdan çok sabit olmasını istiyorum. Önceki çok dalgalanıyordu umarım bunda dalgalanma olmaz. Birde kuran kişi başkasının eski bir modemini kurdu, bizimkini de alıp gitti muhtemelen onu da başkasına kuracaklar. Ben sorun etmedim ama bir sıkıntı yaratır mı?
  3. Glioma

Bugün pazar olduğu için olmaz diye düşünmüştüm, peki Upload kaç olur?
  4. Glioma

Selamlar, bu cuma 16 Mbps olan internetimizi 35'e çıkardık ve dün gelip yeni modem kuruldu. Modemi kuran kişi 48 saat içerisinde yeni internete geçiş yaparsınız dedi, yeni tarifeye bugün geçirirler mi? Birde fiber internet olmadığı için 35 alamayacağımı, en fazla 30 civarı alabileceğimi...
  5. Glioma

İnternet Sağlayıcısını Değiştirmek

Siz yine de iptal ettirmeden önce forumlarda gezinin, doğruluğunu araştırın. Teoride böyle bir hakkımız olsa da belki bir şekilde buna uymamayı başarıyorlardır.
  6. Glioma

İnternet Sağlayıcısını Değiştirmek

Ben de böyle biliyorum, hatta Donanım Haberin böyle bir videosu var. Bulursam atarım. 1619773931
  7. Glioma

GTA 5 13 saatte inmemiş ttnet leş

Kankam anlaşamıyoruz ki. İnternete göre normal olduğunu ben de söylüyorum zaten. Fakat fiyat ne olursa olsun artık 12 mbps internet diye bir şey olmamalı. En az 50 mbps alınmalı.
  8. Glioma

Epicten veya Steamden indiriyorsan devam eder. Mesela 104 GB içerisinden 50 GB indirip kapattın, geri geldiğinde 54 GB üzerinden tekrar başlatıyor. 1616931382 Diyorum ki 12 mbps diye bir paket olmamalı bile. Artık 2021 yılındayız millet uydudan internete geçiyor. İnsanlara şu anki fiyatta artma...
  9. Glioma

3 günde durdur devam et tekniğiyle indiridm 2 3 saat nedir
  10. Glioma

12 mbps için normal fakat 2021'de hala daha şirketlerin insanlara 12 mbps internet vermesi normal değil. 2010 yılında değiliz.
  11. Glioma

Nisan başında İnternete gelecek olan ek vergi?

Yalandır. Gerçek olsa bile oraya geçersen vermeyeceğin yalandır.
  12. Glioma

türk telekom mu turkcell mi millenicom mu türknet mi vodofen mu ?

Biraz daha düzgün yazmaya dikkat et, dediğin hiçbir şey anlaşılmıyor.
  13. Glioma

Sizce İnternet Hızını Mı Yükselteyim Yoksa Yeni Sağlayıcıya Mı Geçeyim?

Benim bildiğim taahütün 1 seneden uzunsa hiç cayma bedeli ödemeden iptal ettirebiliyorsun. Bir konuda bu şekilde okumuştum.
Top Bottom