Neler Yeni

İnternet Sağlayıcısını Değiştirmek

Jroxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Ömer Kılıç
24 Ay taahütle TürkTelekom aldık fakat verdiğim para ve aldığım hız hiç tatmin edici değil. 75 TL ödeyerek 5-6 Mbps alıyorum. Upload ise 0.6 Whattsapptan video falan atmak eziyet. Taahütü cayma bedeli olmadan iptal ettirebilir miyim? 13.Ay'dan sonra cayma bedeli olmadan iptal edebiliyormuşuz bu doğru mudur acaba? Doğruysa 2 Ay sonra iptal edebileceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
bilgisayar tarım
24 Ay taahütle TürkTelekom aldık fakat verdiğim para ve aldığım hız hiç tatmin edici değil. 75 TL ödeyerek 5-6 Mbps alıyorum. Upload ise 0.6 Whattsapptan video falan atmak eziyet. Taahütü cayma bedeli olmadan iptal ettirebilir miyim? 13.Ay'dan sonra cayma bedeli olmadan iptal edebiliyormuşuz bu doğru mudur acaba? Doğruysa 2 Ay sonra iptal edebileceğim.
doğru olduğunu sanmıyorum 24 ay sözü verdiyseniz kapatırsanız ceza ödemeniz gerekecek bendede türk telekom var ama 24 dowload 6.5 upload alıyorum

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
doğru olduğunu sanmıyorum 24 ay sözü verdiyseniz kapatırsanız ceza ödemeniz gerekecek bendede türk telekom var ama 24 dowload 6.5 upload alıyorum
Ben de böyle biliyorum, hatta Donanım Haberin böyle bir videosu var. Bulursam atarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de böyle biliyorum, hatta Donanım Haberin böyle bir videosu var. Bulursam atarım.

Jroxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Ömer Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

İzleyeceğim bunu. Teşekkürler umarım doğrudur. Eziyet çektiriyor resmen.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
İzleyeceğim bunu. Teşekkürler umarım doğrudur. Eziyet çektiriyor resmen.
Siz yine de iptal ettirmeden önce forumlarda gezinin, doğruluğunu araştırın. Teoride böyle bir hakkımız olsa da belki bir şekilde buna uymamayı başarıyorlardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,196
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom