epic games kullanıcısı
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 908
1000 MB versinler 400 tl bile öderim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bence rebere girmiyor ama yinede güzel olmuş. Elinize sağlık.
Altyapın varsa veriyor mesut çevik in videosu var1000 MB versinler 400 TL bile öderim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bence rebere girmiyor ama yinede güzel olmuş. Elinize sağlık.
35 mps 85 tl ye veriyor milenicomda ki fiyatlari bilmiyorumSorunlu bir altyapım var. Ve Türk Telekom o yüzden büyük ihtimalle millenicom seçeceğim. Ancak Türknet altyapım olsa düşünmeden turknet derdim.
Altyapın varsa veriyor mesut çevik in videosu var
Her zaman olmuyor bu gunn oldu ethernet ile 30 saniyede geri geldi wifi ile olunca 1 2 dk suruyor genelde oda bence port ile ilgili@Mehmet ciğim Goldun H.O
İsteyen istediğine geçsin. Ama ben yine de TurkNet'i Gigafiber ve YAPA Dışında alınmasını önermem.
Şu bile insanı sinir eden bir şey. Bir canlı derste 6 Kez "Your Internet Connection Is Unstable" Yazısını görmek ve saniyelik kesintiler yaşamayı, oyunda internetin gitmesini kimse istemez.
Neden önermiyorsun bu fiyatlara çok iyi@Mehmet ciğim Goldun H.O
İsteyen istediğine geçsin. Ama ben yine de TurkNet'i Gigafiber ve YAPA Dışında alınmasını önermem.
Şu bile insanı sinir eden bir şey. Bir canlı derste 6 Kez "Your Internet Connection Is Unstable" Yazısını görmek ve saniyelik kesintiler yaşamayı, oyunda internetin gitmesini kimse istemez.
Çok fazla mağduriyet var 80 kişi memnunsa 1000kişi memnun değil yani tutarsız ve iyi hizmet vermeyen bir firma.Neden önermiyorsun bu fiyatlara çok iyi
hiç öyle değil ben 6 7 aydır 1 kere aramadım intrernet kesildi diyeÇok fazla mağduriyet var 80 kişi memnunsa 1000kişi memnun değil yani tutarsız ve iyi hizmet vermeyen bir firma.