Arama sonuçları: *

1. Hakan06

Yardım TürkNet İnternette Sorununu Anlayamadığım Yavaşlık?

Usb çeviriciler var internet için. Matebook D16 laptop var. Ethernet girişi yok ama Type C çeviriciler var kablolu bağlantı için.
  2. Hakan06

TürkNET değer mi, alınır mı sizce?

Ora biraz karışık bende de 16mbps gösteriyordu ama 65 alıyorum. Turknetin sitesi yoğunluğa göre yanlış gösteriyor sanırım. Bazen de 78 destekliyor yazıyor.
  3. Hakan06

Yeni 500tl oldu. Daha ucuza seçenekler de var ama kalite nasıldır bilemem.
  4. Hakan06

İnternet kalitesi olarak öneririm ama fiyat biraz fazla şişirildi gibi. İyi iyi dedikçe gaza geldiler herhalde.
  5. Hakan06

Türknet vs türktelekom

Yıllardır Türknet kullanıyorum. 2 sene önce falan gece 1-2 gibi internet kesilirdi sonra geri gelirdi birkaç saat sonra. Sonradan çok gelişti şirket. Şuan hiçbir sorun yaşamıyorum ve öneriyorum.Turk Telekom adamı çok yoruyor. Sorununu çözemiyorsun da.
  6. Hakan06

Vodafone'dan TurkNet'e geçilir mi?

Vodafone kullanıp memnun olan pek görmedim. TurkNet kullanırken bir problem yaşamadım. Ping anlamında özellikle çok tatmin edici.
  7. Hakan06

Türknet zam yapar mı ?

%100 zam çok abartı olmuş. 250tlden 500e çıkarsa müşteri kalmaz. 1mbps 250tl diye bir şey yok . Hepsi sabit fiyat zaten. Altyapın neyse o. 1000 de alsan 1 de alsan aynı ki en mantıklısı bu.
  8. Hakan06

TurkNet'ten NetSpeede geçilir mi?

Turknetin fiyat konusunda saçmalaması sonrası alternatif ISS aramaya başladım Netspeedin fiyatları ve kampanyaları iyi gibi duruyor ama çok fazla kişi paket kaybı ve yurtdışı sitelere bağlanırken hızda büyük düşüşler olduğunu söylüyor. Turknetin fiyatı dışında çoğu şeyinden memnunum. Kullananlar...
  9. Hakan06

Yardım Türknet Devri Bitti !

Cidden çok abarttılar. Telekom ve Turkcell'e aynı ya da daha pahalı hale geldi şuan.
  10. Hakan06

Öneri TTNet vaat ettiğini vermiyor.

Kastettiğim altyapı sorunu değildi. Nedendir bilmem ama telekomuda turkentide aynı altyapıdan kullandım telekomda bahsedilen sorunu sürekli yaşıyordum. Desteği arıyorum 5 dk içinde düzeltiyorlar. Sorun altyapısal değil telekomdan kaynaklıydı yani. Kastettiğim problem bu.
  11. Hakan06

Telekomun gömülmeyecek yanı yok. En kazık fiyatlar en fırıldak firma. Altyapı olayında haklısınız . Köy yazmış başta orayı görmemişim.
  12. Hakan06

Kullanıyorum aradaki farkı biliyorum. İkisinide oldukça uzun süre kullandım .Telekomu 5 yıl kullandım.Telekomda sürekli hız düşüyor. Düzelttik diyoarlar düzeltiyorlar 1 hafta geçmeden aynısı. Turkneti 3 yıldır kullanıyorum böyle bir sorun 1 kere yaşadım sadece. Kaldı ki telekomun ne kadar...
  13. Hakan06

Turknete geç gitsin.
  14. Hakan06

Türknete geçeceğim sizce geçiyim mi ?

Ben kullanıyorum Telekom altyapısı üstünden. Pek bir sorun yaşamadım. TurkNetin kendi altyapısı çok daha sorunsuz diyor kullananlar. Ben tavsiye ediyorum kesinlikle.
  15. Hakan06

Türknet taahhüt yapmak mantıklımı ?

Gelebilir. Yapmak mantıklı şuan. TürkNette çok sorun yaşamadım bugüne kadar. Olan sorunlarıda 1 günden kısa sürede çözdüler hep.
  16. Hakan06

GIBIRNet almaya değer mi

Ben TurkNet'çiyim. Fiyatı biraz anormal arttı son dönemlerde fakat kalitesi gayet tatmin edici. (Turk Telekom altyapısı üzerinden kullanıyorum.)
  17. Hakan06

Turknet kaç ping alırım

Ankaradayım kablolu kullanıyorum (fiber değil) 15 ms alıyorum. Tahminimce 30 civarı alırsın
  18. Hakan06

Türk Telekom'dan TurkNet'e geçiş

100TL'ye 1GBPS internet. Ufak tefek sorunlarına rağmen Turknet adamdır.
Top Bottom