Merhabalar. Yanlış hatırlamıyorsam 5-6 yıldır TTENT kullanıyorum ve şu ana kadar 1-2 sorun yaşamışımdır. Hiç sıkıntım yok ancak gelen oynak faturalar beni huylandırdı. 2021 in sonu da gelen fatura 321tl, Hızı testinde 30-40 arasında değişim gösteriyor ve genelde fatura 180TL lerde geliyordu. Arayıp sormadım neden böyle diye çünkü gerçekten uğraşmak istemiyorum. Ve bir arkadaşımdan TürkNet'in iyi olduğunu duydum ve kullananların çoğu memnunmuş. Sitesinden tahmini hız testimi gerçekleştirdikten sonra 75mbps hız alacağımı ve aylık 99tl olduğu görünüyordu, tabi kuşkulanıyorum. Geçmem durumunda aldığım hızın altında almaktan korkuyorum veya internet geçiş süresinin çok uzun sürmesinden. Her ay sabit fatura verip alt yapımın bana verdiği interneti kullanmak istiyorum.
(Şu an da 2 fatura var onları kapatıp geçiş yapmayı düşünüyorum.)
İnternet abimin üzerine ve telefon hattını değiştirmişti uzun bir süre önce ve internet eski hatta duruyor hala. Bu durum geçiş sürecinde sorun oluşturur mu?
İnternetten bir şey satın almıyorum, indirdiğim oyunlar toplasan 100gb ama sorunun bu olduğunu düşünmüyorum.
Nasıl geçiş yapacağımı hallederim ama TürkNet i kullanan birileri varsa bana deneyimlerini söylerlerse sevinirim.
ÖZET
- TTNET den TürkNet e geçmek
- TürkNet Tahmini hız: 75mbps
- Şuan ki hızım: 30-40 Mbps
- fatura genelde 180TL, 2021 sonu gelen fatura 321TL
GEÇİŞ YAPMAK İSTEMEMİN NEDENİ
- Oynak fatura
Konumum
- İstanbul, Ümraniye, Çarşı
(Şu an da 2 fatura var onları kapatıp geçiş yapmayı düşünüyorum.)
İnternet abimin üzerine ve telefon hattını değiştirmişti uzun bir süre önce ve internet eski hatta duruyor hala. Bu durum geçiş sürecinde sorun oluşturur mu?
İnternetten bir şey satın almıyorum, indirdiğim oyunlar toplasan 100gb ama sorunun bu olduğunu düşünmüyorum.
Nasıl geçiş yapacağımı hallederim ama TürkNet i kullanan birileri varsa bana deneyimlerini söylerlerse sevinirim.
ÖZET
- TTNET den TürkNet e geçmek
- TürkNet Tahmini hız: 75mbps
- Şuan ki hızım: 30-40 Mbps
- fatura genelde 180TL, 2021 sonu gelen fatura 321TL
GEÇİŞ YAPMAK İSTEMEMİN NEDENİ
- Oynak fatura
Konumum
- İstanbul, Ümraniye, Çarşı