Arama sonuçları: *

1. Herrscher

Öneri Türk Telekom Upload hızı farkı

Peki yorumlarınız için teşekkürler. Birde uploadın 20mbps olma muhabbeti nedir ayrı bir fiyat mı ödüyoruz onun ıcın ?
  2. Herrscher

Öneri Türk Telekom Upload hızı farkı

Şuanda FİBERNET 24mbps paketini kullanıyorum ve 6 upload hızı alıyorum. Evimde 100mbps ye kadar internet desteklendıgını ogrendım. Eğer FİBERNET 100mbps ye geçersem upload hızım ne kadar olur ve 100mbps ile 24 mbps arasındaki farklar nedir ?
  3. Herrscher

Yardım Türk Telekom Fiber İnternet

Peki şuanda modemime göre CAT 6 Kablo almalıyım değil mi odama internet çekmek istersem? Ha birde kablolar kapılardan geçtiği için ezilme durumu olur mu kablo nasıl bir sertlikte bilmediğim için..
  4. Herrscher

CAT 3 CAT 5 CAT 6 .. Farklı forumlarda okumuştum ne işe yaradıgını kısaca anlatabilir misin. Teşekkür ederim bu arada bilgilendirme için üzüldüm aslında bi yandan bayadır aklımdaydı odama getirmek modemi.. :) 1603800033 Kablo gizleyici kullanmak sanki daha kötü bir görüntü oluşturur gibime...
  5. Herrscher

Türk telekom fiber internet desteği evime kadar geliyor burada bir sıkıntı yok. 4 yıl once taşındık ve o zamandan beri sıkıntısız kullanıyorum. Fakat 4 yıldır modem salonda oldugu ıcın masaüstü pc mde bile wifi kullanmak zorunda kalıyorum sebebi annem evde kablo kalabalıgını pek sevmiyor ve...
Top Bottom