Arama sonuçları: *

1. HuseyinBy01

Yardım Ev internet önerisi, fikirlere açığım

zam gelmeseydi millenicom önerecektim ofiste millenicom var ve altyapı çok iyi olmasa bile tam performans veriyor. Tabi türknet kadar diyemem ama fena değil. Evde türknet var VDSL altyapıda 70 mbps download 12 mbps upload alıyorum. Ofistede VDSL altyapı var millenicom ile 20 mbps download 4 mbps...
  2. HuseyinBy01

Turknet fibere geçiş paralı mı?

Türknette fiyat sabittir altyapının desteklediği maksimum hızı alırsın her zaman.
  3. HuseyinBy01

İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

Standart turknet paketi
  4. HuseyinBy01

Eve yeni internet alacağım? Hangi internet operatörünü öneririsiniz?

Yıllardır Türknet kullanıyorum bir ara D-Smart ve millenicom deneyimim oldu gerçekten turknetin en iyisi olduğunu daha iyi anladım. Fazla sorgulamaya gerek yok türknet tavsiye ediyorum eğer istersen referans kodu verebilirim ikimizde 1 ay ücretsiz kullanım almış oluruz.
  5. HuseyinBy01

Cimer'e Türk Telekomu Şikayet Etmeli Miyim?

Superbox baya pahalı en son eski adresimde covid dönemi boş hat olmadığı için kullanmıştım sınırsıza aylık 600 kadar vermiştim en son illalah ettim maksimum 5 mbps alıyordum taahhütü bozdum o zamanda hatta bir tane yer açılmıştı ondan beridir superbox gibi bir illete yanaşmıyorum.
  6. HuseyinBy01

Wifi ile genelde ping stabil değil onun için cat 5 kabloyla oyundayken bağlanıp paralel download ve upload ile tamamen stabil ping alıyorum ama wifide bendede ping uçuyor onun için tavsiyem ya kabloyla yada yazılımsal olarak sınırlandırıp stabil pingde tutabilrisin
  7. HuseyinBy01

Starlink gelse güzel olur ama ülkeye sokmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.benzer durumu dayım yaşadı kendisi maraş pazarcıkta oturuyor oradada hatların çoğu gitti kendiside superbox aldı aylık baya veriyor 1.5K civarı veriyor ama gel görki vodafone hattı bile daha iyi çekiyor.
  8. HuseyinBy01

Wifi ile internete bağlanıyorum odamla arada 3 duvar var ve evde aktif olarak 2- kişi daha bakıyorken bile bu hızları alıyorum.Altyapım vdsl bundan önce bu altyapıda türk telekom ile download maksimum 12 upload maksimum 3-4 civarı gördüm modem aynı şartlar aynı sadece sağlayıcı firma farklı.
  9. HuseyinBy01

Antakyada genel bir hat çalışması lazım ama daha depremden bu yana düzgün bir iş yapmadılarki bunu yapsınlar.
  10. HuseyinBy01

Bende adanadayım hangi ilçe ve mahallede bu hızı alıyorsunuz ?
  11. HuseyinBy01

Bayramdan dönüşte başvuru için başlarım. ne kadar altyapımdan şuan için memnun olsamda fibere hayır demem
  12. HuseyinBy01

Türk telekomu iyiki bırakmışım türknetten başka internet almam artık. hem vdsl altyapım olmasına rağmen türknette maksimumda 110 mbps bile gördüm ortalamada 60 alıyorum.Türk telekomda downloadda maks 12 felan gördüm uploadda 3 görmüştüm.Cidden firmalar arası farkediyor çoğu hakkımız olanı...
  13. HuseyinBy01

Türknete geçilirmi ?

Kaç tane firma değiştim bir ara türknete ara verip millenicomda kullandım ama arada fark var türknette altyapımın maksimum değerini ve bazen daha üstünü gördüğüm oldu hemde müşteri desteği tarafında her zaman hızlı ulaştılar bundan dolayı türknet tavsiye ederim.Türknette modemin yoksa modem...
  14. HuseyinBy01

Yardım İnternetim çok yüksek ama faydalanamıyorum :D

Türknet kullanıyorsun gördüğüm kadarıyla bilgisarda cloudflare warp 1.1.1.1 indirip kurabilirsin tam vpn sayılmaz ama dns değiştiriyor oyunda pingde yapmıyor vpn işlevi görüyor.
  15. HuseyinBy01

Yardım İnternetim çok yüksek ama faydalanamıyorum :D

Dalgasınamı söyledin bilmiyorum ama bant daraltmasından dolayı aynı durumdayım video izlenmiyor VPN ile girince sorun çözülüyor.
  16. HuseyinBy01

Turknet Hacklendi Veriler çalındı

Zaten bilgilerimiz ortada dolaştığı için çokta bir şey değişeceğini sanmıyorum.
  17. HuseyinBy01

Atlantisnet internet sağlayıcı iyi midir?

Türknet derim müşteri desteği olarak şuan daha iyi hizmet sunan başka firma yok
  18. HuseyinBy01

Türknet Gigafiber Kapsama Haritası(Güncel)

adana yokmu ya :D
  19. HuseyinBy01

100 mbps FİBER İNTERNET İÇİN HANGİ CAT?? KABLOSU?

minimum cat 6 ve üzerini tavsiye ederim
Geri