Arama sonuçları: *

1. HuseyinBy01

Yardım Modemin üstündeki yazıları nasıl silerim

Alkollü mendil dene evde yoksa kolonyalı mendille dene genelde böyle yazıları çıkartabiliyorlar.
  2. HuseyinBy01

Altyapım desteklemiyor ama ilan var

Arkadaşlar mahallemde son 2 haftadır 1000 mbps internet ile ilgili ilan var ama altyapı sorguladigimda 100 mbps oalrka gözüküyor sizce sahtemi?
  3. HuseyinBy01

Yardım Ev interneti altyapı rezilliği

Başka yerden alman zor dediğim gibi ben bu yaptıkları rezilliğe inat daha yavaş interneti alırım onlardan almam.
  4. HuseyinBy01

Buna benzer bir sorun bende var eğer türk telekom dan alırsam 100mbps saglayabiliyorum ama başka sağlayıcı kullanırsam maks. 75mbps kullanabiliyorum. zaten işi kalitede değil parada bitirdiği için 25 mbps az alırım ama genede türk telekomdan direk İnternet almam dedim. Suan kullandığım internet...
  5. HuseyinBy01

Burda türk telekomda sıkıntı var çünkü millenicom bile altyapını 84mbps olarak görüyor ama türk telekom 24 diyor burda senin hakkını yemeye çalışıyorlar bence sen bu durumu izah ettiğin halde 24mbps internet baglatirlarsa tüketici hakem heyetine direk başvuruda bulunup hak talebinde...
  6. HuseyinBy01

Türktelekom 5 aydır çözülmeyen alt yapı sorunu

Napsın adamlar eğer altyapı için uğraşsalardı 3.-4. maaşlarını alamayacaktı 😀
  7. HuseyinBy01

Türktelekom 5 aydır çözülmeyen alt yapı sorunu

Türk Telekom deprem bölgesindede altyapı yenilemesi yapmıyor nedeni ise devlet altyapı için ödeme yapmıyor dendi.
  8. HuseyinBy01

Çanaktan internet sağlayan firmalar

Bende andırınliyim dayım merkezde kalıyor benimde.
  9. HuseyinBy01

Hocam olur derseniz Vodafone dan bir tane telefon hattına sınırsız internet paketi alın fiyatları ort. 700-800 civarı oluyor. Sim kartı destekli modemler var o modemlere takarak kullanabilirsiniz. Bende Maraşlıyim Maraşin neresindensiniz.
  10. HuseyinBy01

Kuzenimde Osmaniyede bu tarz sorunlar yaşıyor kendisi seslinet diye bir firmadan aldı interneti oda aynı sekilde anten ile bağlantı kuruyor. Fiyat olarak gayet uygun olduğunu söylemişti bana araştırmanızı tavsiye ederim.
  11. HuseyinBy01

Hangi interneti önerirsiniz?

Millenicom öneririm fiyatına göre şuan gayet performanslı
Top Bottom