HuseyinBy01
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 682
Bende adanadayım hangi ilçe ve mahallede bu hızı alıyorsunuz ?1800 civari fatura ödüyorum
Bende adanadayım hangi ilçe ve mahallede bu hızı alıyorsunuz ?1800 civari fatura ödüyorum
hocam yemin ederim taş ile ateş yakmaktan lazer silahları ile ufo avlamaya falan geçecemŞimdi altyapının gelmesi ile ulaşabileceği uzaklıkta önemli ne kadar bir mesafeye fiber gelebilecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam çağ atlarsınız o ne öyle
Darısı başıma artık GTA 5 için bir hafta beklemezsin artık gözün aydı şimdiden duvara 5li 5li çizgi atmaya başla hocam senhocam yemin ederim taş ile ateş yakmaktan lazer silahları ile ufo avlamaya falan geçecemçok uzağa gelmeyecek dediğim gibi metal kutu zımbırtılarını dikmeye başladılar.
vallahi zaman hızlı geçsin diye bilerek komaya falan giresim var o derece bıkkınlık geldiDarısı başıma artık GTA 5 için bir hafta beklemezsin artık gözün aydı şimdiden duvara 5li 5li çizgi atmaya başla hocam sen
az kaldı gokyüzüne sapanla anten fırlatıp kendi internetimi yaratacağımHocam seninle röportaj yapmak lazım nedir bu çektiğin gazap
1300 tt magnete ödüyorum hocam, onun değerler görseldeki gibi 500 de türkcell tarifesi yaptım daha iyi çekiyor diye o da 1 aydır aynı değerlerde geziyor sabit 25mbps download a razıyım vallamuhtemelen evet 1000 olacak ama yani ben 500 e falan da tamamım yani.
eyvahlar olsun hocam o nedir ya.
Hatay Antakya'dayım ben hocamBende adanadayım hangi ilçe ve mahallede bu hızı alıyorsunuz ?
Mağaraya kablo çeksek daha iyi çeker hocam nerde oturuyorsunaz kaldı gokyüzüne sapanla anten fırlatıp kendi internetimi yaratacağım
1300 tt magnete ödüyorum hocam, onun değerler görseldeki gibi 500 de türkcell tarifesi yaptım daha iyi çekiyor diye o da 1 aydır aynı değerlerde geziyor sabit 25mbps download a razıyım valla
Antakyada genel bir hat çalışması lazım ama daha depremden bu yana düzgün bir iş yapmadılarki bunu yapsınlar.az kaldı gokyüzüne sapanla anten fırlatıp kendi internetimi yaratacağım
1300 tt magnete ödüyorum hocam, onun değerler görseldeki gibi 500 de türkcell tarifesi yaptım daha iyi çekiyor diye o da 1 aydır aynı değerlerde geziyor sabit 25mbps download a razıyım valla
Hatay Antakya'dayım ben hocam
Hatay'ın durumu hiçbir yönden iyi değilAntakyada genel bir hat çalışması lazım ama daha depremden bu yana düzgün bir iş yapmadılarki bunu yapsınlar.
Hatay hocam adamlar Adana dan internet yolluyor banaMağaraya kablo çeksek daha iyi çeker hocam nerde oturuyorsun
hat çalışmasını geçtim hocam bu magnet zaten altyapıya sahip olmayan kullanıcalıların tercihi bu kadar rezalet olup 1300 istemeleri aşırı komıik kota sınırı olmadıgı ıcın katlanıyorum sırfAntakyada genel bir hat çalışması lazım ama daha depremden bu yana düzgün bir iş yapmadılarki bunu yapsınlar.
hemşerimsin üstüne azıcık uzağımdasınaz kaldı gokyüzüne sapanla anten fırlatıp kendi internetimi yaratacağım
Hatay Antakya'dayım ben hocam
Starlink gelse güzel olur ama ülkeye sokmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.benzer durumu dayım yaşadı kendisi maraş pazarcıkta oturuyor oradada hatların çoğu gitti kendiside superbox aldı aylık baya veriyor 1.5K civarı veriyor ama gel görki vodafone hattı bile daha iyi çekiyor.Hatay hocam adamlar Adana dan internet yolluyor bana
hat çalışmasını geçtim hocam bu magnet zaten altyapıya sahip olmayan kullanıcalıların tercihi bu kadar rezalet olup 1300 istemeleri aşırı komıik kota sınırı olmadıgı ıcın katlanıyorum sırf