Neler Yeni

Cimer'e Türk Telekomu Şikayet Etmeli Miyim?

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Hüseyin Mert Görgel

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,691
İsim
efe araci
Şimdi altyapının gelmesi ile ulaşabileceği uzaklıkta önemli ne kadar bir mesafeye fiber gelebilecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam çağ atlarsınız o ne öyle
hocam yemin ederim taş ile ateş yakmaktan lazer silahları ile ufo avlamaya falan geçecem :D çok uzağa gelmeyecek dediğim gibi metal kutu zımbırtılarını dikmeye başladılar.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,734
İsim
misfit
Şikayet etsen de pek bir şey değişmez muhtemelen. Ortada ben kadıya derdimi anlatıyorum kadı bana... gibi bir durum var. Operatör değişmek belki ping sorununu çözer.

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Oğuzhan
hocam yemin ederim taş ile ateş yakmaktan lazer silahları ile ufo avlamaya falan geçecem :D çok uzağa gelmeyecek dediğim gibi metal kutu zımbırtılarını dikmeye başladılar.
Darısı başıma artık GTA 5 için bir hafta beklemezsin artık gözün aydı şimdiden duvara 5li 5li çizgi atmaya başla hocam sen

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,691
İsim
efe araci
Darısı başıma artık GTA 5 için bir hafta beklemezsin artık gözün aydı şimdiden duvara 5li 5li çizgi atmaya başla hocam sen
vallahi zaman hızlı geçsin diye bilerek komaya falan giresim var o derece bıkkınlık geldi :D o.O2

Vesselam

80+ Bronze
Hocam seninle röportaj yapmak lazım nedir bu çektiğin gazap
az kaldı gokyüzüne sapanla anten fırlatıp kendi internetimi yaratacağım
muhtemelen evet 1000 olacak ama yani ben 500 e falan da tamamım yani.

eyvahlar olsun hocam o nedir ya.
1300 tt magnete ödüyorum hocam, onun değerler görseldeki gibi 500 de türkcell tarifesi yaptım daha iyi çekiyor diye o da 1 aydır aynı değerlerde geziyor sabit 25mbps download a razıyım valla

Bende adanadayım hangi ilçe ve mahallede bu hızı alıyorsunuz ?
Hatay Antakya'dayım ben hocam

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Oğuzhan

1300 tt magnete ödüyorum hocam, onun değerler görseldeki gibi 500 de türkcell tarifesi yaptım daha iyi çekiyor diye o da 1 aydır aynı değerlerde geziyor sabit 25mbps download a razıyım valla
Mağaraya kablo çeksek daha iyi çeker hocam nerde oturuyorsun

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Hüseyin Mert Görgel

Antakyada genel bir hat çalışması lazım ama daha depremden bu yana düzgün bir iş yapmadılarki bunu yapsınlar.

Vesselam

80+ Bronze
Mağaraya kablo çeksek daha iyi çeker hocam nerde oturuyorsun
Hatay hocam adamlar Adana dan internet yolluyor bana :D
Antakyada genel bir hat çalışması lazım ama daha depremden bu yana düzgün bir iş yapmadılarki bunu yapsınlar.
hat çalışmasını geçtim hocam bu magnet zaten altyapıya sahip olmayan kullanıcalıların tercihi bu kadar rezalet olup 1300 istemeleri aşırı komıik kota sınırı olmadıgı ıcın katlanıyorum sırf

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Wifi ile internete bağlanıyorum odamla arada 3 duvar var ve evde aktif olarak 2- kişi daha bakıyorken bile bu hızları alıyorum.Altyapım vdsl bundan önce bu altyapıda türk telekom ile download maksimum 12 upload maksimum 3-4 civarı gördüm modem aynı şartlar aynı sadece sağlayıcı firma farklı.

Ekler

• resim_2025-03-30_001422868.png
    resim_2025-03-30_001422868.png
    35.9 KB · Hit: 4

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,691
İsim
efe araci

hemşerimsin üstüne azıcık uzağımdasın :D https://forum.donanimarsivi.com/konu/airfiber-issler-altyapi-olmayanlar-icin.828410/ şuna bakabilirsin hocam belki işine yarar.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Hatay hocam adamlar Adana dan internet yolluyor bana :D

hat çalışmasını geçtim hocam bu magnet zaten altyapıya sahip olmayan kullanıcalıların tercihi bu kadar rezalet olup 1300 istemeleri aşırı komıik kota sınırı olmadıgı ıcın katlanıyorum sırf
Starlink gelse güzel olur ama ülkeye sokmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.benzer durumu dayım yaşadı kendisi maraş pazarcıkta oturuyor oradada hatların çoğu gitti kendiside superbox aldı aylık baya veriyor 1.5K civarı veriyor ama gel görki vodafone hattı bile daha iyi çekiyor.

Top Bottom