Vdslvdsl mi mobil mi?
Hat kımın üzerineyse e devletinden oluşturabilirsin. ekran ss leri al hız ping gibi testleri 3 4 tane farklı tarihlerde yapıştır. dilekçede açıkca belirtTaahhütü bozsam mukemel olur
mobilden diyorsun? aynı odaysa kablo neden çekmiyorsun?
Ahahahah Hocam konu yeterince ciddi 1 günde 18gb indirebildi sadece 1080p video desen zor açıyorBende ciddi bir konu bekliyordum.Eleman lolde rage atıp ttye tilt olmuş la.
pardon yanlış anladım evet mobilden bağlanıyorummobilden diyorsun? aynı odaysa kablo neden çekmiyorsun?
100 AldınAnladığım kadarıyla arkadaş telefondan lol wild rift oynuyor.Telefonu wifi üzerinden vdsl modeme bağlı.
haksız da değilsin
Alıntıyı görüntüle
Belki muhtara söylesem bir şey çıkaraynı sorun bende de var , mahallenize adam akıllı alt yapı gelene kadar çözümü yok maalesef şikayet etseniz belki bir şey ödemeden iptal edebilirsin.
hocam mahalledeki internet kullanan insanları toplayın topluca muhtara söyleyin biz öyle yaptık 2 aya altyapı başlayacak imiş metal kutu vb dikildi.Belki muhtara söylesem bir şey çıkar
Türk telekomu iyiki bırakmışım türknetten başka internet almam artık. hem vdsl altyapım olmasına rağmen türknette maksimumda 110 mbps bile gördüm ortalamada 60 alıyorum.Türk telekomda downloadda maks 12 felan gördüm uploadda 3 görmüştüm.Cidden firmalar arası farkediyor çoğu hakkımız olanı vermiyor.Arkadaşlar bu Türk Telekomdan bıktım sıkıldım usandım maç giriyorum tam rengarın ultisini basmışım adama girmişim skil basıp ceyrek canımı fulleyecektim MS oldu 228-999 geçende yazdım twitter üzerinden gene nafile gene nafile son çare Cimer diye düşünüyorum sizce?
Durum nasıl ilerliyor bu konuda muhtarlığa gidip başvuru yapmak istersek nasıl hareket etmemiz gerekirhocam mahalledeki internet kullanan insanları toplayın topluca muhtara söyleyin biz öyle yaptık 2 aya altyapı başlayacak imiş metal kutu vb dikildi.