Arama sonuçları: *

1. I

Fiber Altyapı İçin 100 MBPS İnternet Sağlayıcı Tavsiyesi

Hocam valla eğerki başka bir alt yapı yoksa yani türktelekom altyapısı kullanıyorlarsa diğer firmalar. Her türlü türk telekom iyi bence çünkü bir sorunu çözme konusunda hızlılar ve ilk kendi müşterilerine bakıyolar sonra diğer şirketlerinkine bakıyolar. Alt yapın iyise öneririm benim burda güzel...
  2. I

Fiber Altyapı İçin 100 MBPS İnternet Sağlayıcı Tavsiyesi

Ben hemen hemen 8 9 yıldır türktelekom kullanıyorum şuanda da 100 mbps var memnunum hocam. Yeni 15 aylık taahüt aldım 1 hafta anca oldu. Memnunum fiyat artsa bile benim paket sabit. Hatta 4 5 yıllık verseler düşünmeden alacam yani 😂
  3. I

Türktelekomda kalmaya devam mı etmeliyim?

Biraz pahalı ama keenetic Hopper dsl
  4. I

Türktelekomda kalmaya devam mı etmeliyim?

Türktelekomdan memnunsan devam etmeni öneririm ben 8 10 yıldır kullanıyorum memnunum. Diğer odalardan çekme sorunu bendede oluyordu kendim modem aldım. Şuan yogan altından en uç köşesine kadar full çekiyor 😂
  5. I

Yardım Türktelekom gpon saçmalığı nasıl halledebilirim?

Keenetic desteği çözdü ama yinede yardımı için teşekkürler
  6. I

Aynen olmasaydı amazona iade edecektim ama gerek kalmadı şükür. Keenetic desteği halletti saolsunlar
  7. I

Hallettim hocam vlan ıd çoğunda 35 ken benim bölgemde farklıymış ondan dolayı 1704192546 Hallettim hocam wlan ıd bölgemde farklıymış sadece
  8. I

Direk arafımda resmi tatil yarın arayacam
  9. I

Çekim alanı yeterli gelmiyor modemin kendim alıyım dedim onuda bağlatmıyolar saçma şekilde 1704107638 O forumda yokum hocam ya o arkadaş ne yapıyor
  10. I

Yok o kadar benim 25 şuan yetiyor diye yükseltmiyom.
  11. I

Klonlama özelliği var ama klonlayamıyor. Denedim kabloyla takılıyormuş ama olmadı. Wifi 6 modem takıyolar mı bendeki zte H298a
  12. I

Ben keenetic hopper dsl aldım çekim gücü v.s iyi olsun adam akıllı modeme geçiyim diye. Modemi bağlayamıyorum çünkü gpon türktelekomun o yüzden türktelekom harici modem bağlayamazsınız diyor. Kullanıcı adı şifre verdiler ama yinede bağlanmıyor
  13. I

Yardım Gpon saçmalığını anlatabilir mi birisi lütfen

Denemiştim bunları ama yine deneyim hocam 1704102272 Olmadı
  14. I

Yaptım yinede olmadı valla çözemedim ne yaptıysam olmadı 1703963721 Hepsini denedim olmadı garip 1703963889 Zte H298A modemi var turktelekom verdi normalde o modemi kullanıyom. Ama benim odada çekmiyor. Videoda donma oluyor twich izleyemiyom. Prize takılan sinyal yayıcı mı alsam bilemedim...
  15. I

Bende gpon var hocam modemi bağlayamadım sadece kurulum olmadı
  16. I

Bu modemi kurulmazsa olmazsa yani başka çare bakacam 1703936232 ? Hangisini seçmeliyim
  17. I

O seçenek gelmedi tekrar deneyecem şimdi 1703936053 Hangisini seçmeliyim 1703936070 Gpondan kabloyu bağladım
  18. I

Bende telefon hattı yok sadece ont çıkış hattı var onuda 0 yazan yere taktım 1703935173 Yaptım. Modemde DSL yazan yere kablo takılı olduğundan emin olun diyor ama oraya telefon hattı takılıyor
Top Bottom