Arama sonuçları: *

1. KaraKartall

Netspeed internet sorunu!

3 günde hallettiler.
  2. KaraKartall

Benim düzeldi çünkü türknete geçtim kardeşim. Bıraktım netspeedi.
  3. KaraKartall

eğer saldiri altindalarsa bunu bize bildirmek zorundalar. Bilgilendirme yapsalar deseler 3 gun bu ariza surebilir okey. Ne bilgilendirme ne bisey ne telefonlara bakiyorlar. Boyle sorumsuzluk olmaz ya
  4. KaraKartall

Dün dûzelmisti bir nebze bugun yine ayni gitti tamamen. Turknete gecme zamanimiz geldi.
  5. KaraKartall

Valla ben uzun suredir kullaniyorum ilk defa boyle yasadim. Bir sans vermek istiyorum. Bence biraz bekleyelim hallederler
  6. KaraKartall

Netspeed kullananlar 2dk toplanın

Ayni sorunu ben de gunduzden beri yasiyorum arkadaşlar. Uzun suredir sorunsuz kullaniyorduk memnundum acikcasi çok. Ne uygulama ne bisey girilmiyor.
  7. KaraKartall

Modem hakkinda bilgim yok. Ben kendi modemimi kullaniyorum.
  8. KaraKartall

Duzelmezse ben de yarina turknete gecisimi yapacagim sanirim. Anlasildiki sorun genel.
  9. KaraKartall

Valla 1.5 senedir en ufak sorun yasamamistim. Hatta çokta memnundum su aralar bir sorun oldu. Ne tavsiye edersin başka firma
  10. KaraKartall

Bunlar hep böyle. Bulmuşlar bir yalan otomatiğe baglamislar. Hizmet yok bunlarda. Millenicom netspeedden daha da kotu. Telefon numaralari bile yok.
  11. KaraKartall

Bazilari fiber saldiri oldugunu soyluyor. 2 gun once ben de yazdigimdw uygulamadan saldiri oldugunu soylemisti musteri temsilcisi. Insallah sorun yoktur
  12. KaraKartall

Turknet hangi birine yetissin hocam. Bu tekelci telekomum elime su dokecek firmalar yok maalesef su an. Benim olduğum.bolgeye imkansiz turknetin gelmesi. Belki 50 yil sonra :)
  13. KaraKartall

Bu turktelekomdan bir kurtulamadik. Başka saglayici aliyoruz altyapisi telekom. Yeminle illalah ettirdiler ulkenin hem internetini hem gsmini.
  14. KaraKartall

Kisitlasalar yine iyi su an net tamamen bitik. Google bile acmiyor. Saniyede degisiveriyor. Gecikme asiri fazla. Ayrıca fiberlik bir durum oldugunu sanmiyorum. Çoğu kişide varmis galiba yavaslama 1751044859 MIllenicomda da mi genel bir sorun yoksa siz bireysel olarak mi sorun yasiyorsunuz
  15. KaraKartall

Arkadaşlar netspeed kullaniyorum. Şu anda internette mûthiş bir yavaşlama ve surekli kopmalar mevcut. Musteri hizmetleri telefona bakmıyor. Saglayicinin uygulamasina da girilmiyor. ISS kaynaklı sorun diye dusunuyorum. Ayni ISS kullananlar bir yazabilir mi stabil mi baglantilari
  16. KaraKartall

Türk Telekom Rezilliği?

Eğer duzeltemezlerse internetinizi. Parasini odedigin hizmeti sana saglamak zorundalar. Sikayet edip cayma hakki odemeden baska bir saglayiciya gecebilirsun diye biliyorum arastirmakta fayda var
  17. KaraKartall

Türk Telekom Rezilliği?

Size tavsiyem cok fiyAt farki yoksa 50 mbps alın. O zaman tam hissedebilirsin farki
  18. KaraKartall

Türk Telekom Rezilliği?

Hocam kimse net bir cevap veremez. Kullanip denemeniz gerek. Ancak iyileşme illaki olacaktır. 16 dan 24 mbps ye geciceksiniz. 16 gunumuz için internet bile değil. Ben 100mbps kullaniyorum anca yetiyor.
  19. KaraKartall

Türk Telekom Rezilliği?

Geçin bence. 30 tl farkla iyi bile teklif etmişler
  20. KaraKartall

Yardım NetSpeed İSS Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor!

Benim de netspeed. Ben de biraz sorun yasadim az once ama su an duzeldi genel bir sorun galiba.
Geri