Arama sonuçları: *

1. Kerem Hot

Yardım NetSpeed İSS Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor!

Benim internetimde şu an 1-2mbps ye düştü bir anda. Ve ne hikmetse müşteri hizmetleri de iptal oldu..
  2. Kerem Hot

arkadaşım bir konu hakkında bilgin yoksa fikrinde olmasın lütfen. sana hangi internet sağlayıcısını kullanayım diye bir soru sorulmadı. 2 yıldır aktif olarak kullandığım internet firması. ve gece de gündüz de 7/24 hizmet veriyorlar.
  3. Kerem Hot

Merhaba arkadaşlar. İnternet sağlayıcım “netspeed”. Şu an internetimle alakalı ciddi sorun yaşıyorum. Müşteri hizmetleri numarasını arıyorum sürekli meşgul çalıyor. Bu internet sağlayıcısını kullanan varsa eğer ulaşmayı deneyip bilgi verebilir mi?
  4. Kerem Hot

Öneri Sağlayıcı önerisi lazım

Denemediğim sağlayıcı kalmadı şu an için netspeed kullanıyorum. Adresimi sorguladığımda çıkan hızın hem üstünde alıyorum hem de satın aldığım paket değerlerini alıyorum. Yaklaşık 5 aydır fln kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim. Eğer kullanırsan da Referans numaram: AFUE5M 1680352586...
  5. Kerem Hot

İnternet Önerisi Bekliyorum

Çok araştırdım ve kararı "netspeed" de buldum. Altyapım 61Mbps'ye kadar destekliyordu sorgulama yaptığımda. Hem fiyat hem de istediğim zaman cayma hakkım (taahhüt olmadığı) olduğu için bu İSS'ye geçiş yaptım. Normalde eski İSS'de 22Mbps kullanırken şu an kesintisiz 69-70Mbps kullanıyorum...
  6. Kerem Hot

SONUNDA Eski ISS'dan Kurtuldum.

Epey zamandır internet sağlayıcımdan dolayı sorun yaşıyordum. Kullanmış olduğum internet sağlayıcım hem bilinmedik bir firma hem de salaklığıma 2 yıl taahhütle girmiştim. Malum taahhüt olduğundan dolayı da cayamadım ve mecbur olarak bitmesini bekledim. Geçtiğimiz günlerde "netspeed" e geçiş...
  7. Kerem Hot

Öneri 3 Aylık Netspeed Deneyimim

dostum referans kodunu kullanıyorum izninle teşekkür ederim.
  8. Kerem Hot

yani ben versem bile tekrar bir indirim tutarı oluyor mu? misal ben ultimate vdsl paketini düşünüyorum ve 134TL senden referans kodu alınca her ay 10TL indirim olacak ve 124TL'ye düşecek faturam doğru mu? Ben başkasına tekrar benim referans kodumu verirsem tekrar faturamda 10TL indirim oluyor mu...
  9. Kerem Hot

kayıt olduktan sonra?
  10. Kerem Hot

Dostum öncelikle hayırlı olsun :) Ben de netspeed e geçeceğim sanırım uzun araştırmalarım sonucu. Bu referans kodu ve bir kaç kişiden daha referans kodu alabiliyor muyum yoksa tek kullanımlık referans kodu mu geçerli oluyor? Bu konuda bilgi verebilir misin?
  11. Kerem Hot

Yardım İSS'mi Netspeed'e Taşımaya Karar Verdim

Başlıkta da belirttiğim gibi internet sağlayıcımı "netspeed" e taşımaya karar verdim. Referans kodu ile 1 ay karşılıklı ücretsiz kullanma durumu var mı? Varsa referans kodu alabilirim. Karşılıklı olarak faydalanmış oluruz.
  12. Kerem Hot

Öneri Hangi ISS Tercih Etmeliyim? Türknet vs Netspeed

tamamdır teşekkürler
  13. Kerem Hot

haklısın denemekten zarar gelmez. bazı firmalar bu konuda uyanıklık yapıp taahhüt olmamasına rağmen ben cayarsam bedeli ödetiyorlar fln ondan sordum.
  14. Kerem Hot

kendi altyapısı zaten yok. türk telekomun altyapı 1660659514 sorun yaşar mıyım peki? hizmet kalitesi açısından pek duyduğum bir iss değil de..
  15. Kerem Hot

Ankara-Altındağ bölgesinde ikamet ediyorum. Şu an kullanmış olduğum iss "Göknet". Rezalet ötesi bir firmaymış 24 ay taahhütüm bu ay sonunda bitiyor. Altyapı sorgulamamda alabileceğim hız "61Mbps" olarak görünüyor. "Türknet" ve "Netspeed" arasında kararsızım. Öncelik olarak taahhütsüz olması...
  16. Kerem Hot

Yardım İnternet Sağlayıcı Taahhütüm Doluyor. Hangi Sağlayıcıya Geçmeliyim?

Herkese merhaba arkadaşlar. 2 yıldır çektiğim eziyetin sonuna gelmiş bulunmaktayım :) Daha önceki açmış olduğum problemleri son 4-5 ayda çözmüş olsam da çok problemli bir internet sağlayıcıdan kurtulmuş olacağım inşallah.. Ankara'da ikamet ediyorum ve bölgemde "göknet" iss bayağı bi kullanıcıya...
  17. Kerem Hot

Hangi İnternet Servis Sağlayıcısını Tercih Etmeliyim?

o zaman çok rahat 60+ download alırsınız. rica ederim 8. ayda bende türknete geçmeyi düşünüyorum.
  18. Kerem Hot

Hangi İnternet Servis Sağlayıcısını Tercih Etmeliyim?

Şu zamanda taahhüt vermek pek akıllıca gelmiyor. Bunun sıkıntısını çok yaşadım. Kendi bulunduğum yerde "göknet" diye bir firma var Allah bildiği gibi yapsın. 2 yıl taahhüt verdim. İlk yıl sorunsuz kullandım. Ancak 2. yılımın içerisinde hız düşüklüğü, sürekli internette kopmalar, 3-4 gün...
  19. Kerem Hot

‘Göknet’ Caymak İstiyorum.

ne doğru işliyor ki çok şükür ülkede thh doğru işlesin
  20. Kerem Hot

‘Göknet’ Caymak İstiyorum.

O kadar sıkıldım ki bu firmanın zırvalarından. Bir an önce kurtulmak istiyorum. Ama cayma bedelini değil verdikleri hizmetin kuruşunu haketmiyorlar. Uğraştım uğraştım çok yoruldum. Yeni interneti bağlatıp buradan da çıkmak istiyorum. Tüketici hakem heyetine başvurup cayma bedelinide ödememek...
Top Bottom