Arama sonuçları: *

1. Kursat9606

Ankara iss önerisi lütfen

an itibariyle türktelekoma geçiyorum türknet maalesef vdsl kullanıcılar için modem vermiyormuş
  2. Kursat9606

Türknet demek istediniz sanırım deneyeceğim hocam alıp umarım pişman etmez teşekkürler
  3. Kursat9606

Evet biliyorum hocam alakasız olduğunu. Türk telekomdan yana olacak seçimim sanırsam ya da ilk önce türknet deneyebilirim bir ihtimal taahhüt olmadığı için
  4. Kursat9606

Kanka maalesef bende vodafone un iğrenç internetine katlanıyorum sırf fiber altyapısı var diye neredeyse tüm issler türktelekom altyapısı kullanırken türktelekom nasıl diğer isslerin altyapısını kullanamıyor onuda bilmiyorum o kadar seçenek arasından türk telekoma mecbur kalmakta üzüyor 50mbps...
  5. Kursat9606

Hocam ankara türknet türktelekom testi yapılan bir konu vardı yine bu forumda şimdi türktelekom riot istanbul sunucusuna 9 hopta ulaşırken türknet 13 hopta ulaşıyormuş ping değerlerim aynı olacaksa bende zaten taahhütsüz olanı tercih ederim
  6. Kursat9606

Hocam taahhüt olayını hiç sevmiyorum fakat yapacak bir şey yok en iyi ping değerleri türktelekom firması tarafından sağlanıyor yoksa vodafone un download upload hızı fazla tatmin edici
  7. Kursat9606

Hocam aylık 100-200 arası ücret canımı yakmaz ankara türknet ping değerleride aşağı yukarı vodafone ile aynıymış yine türktelekoma kaldık maalesef türknetin trafiğinin türkiye turu attırdığı söyleniyor 1747954400 Tavsiye için teşekkürler hocam :)
  8. Kursat9606

Şaka gibi bir ülkeyiz ya türknet ve türktelekom arasında kaldım şu an sanırım vodafone hızından memnunum ama packet loss ve stabil pinginin yüksek olması beni rahatsız ediyor
  9. Kursat9606

1747688405 Hocam vodafone dan fiber adı altında hizmet alıyorum 7 haziranda taahütüm bitiyor yeni taahütlere baktığımda sadece 200mbps adı altında bir taahüt çıkıyor onun dışında çıkmıyor türknetten sorguladığımda altyapım türktelekom 75mbps çıkıyor oysa ben vodafone dan şu an 100-20 tarifesi...
  10. Kursat9606

Hocam altyapı sorguladım fakat pek bilgi edinemedim var mı yok mu bir şey yazmıyor saçma sapan bir site yapmışlar 1747687809 Hocam türknetten altyapımı sorguladığımda türktelekomun 75mbps altyapısı bulunduğu yazıyor fakat ben vodafone dan 100mbps download 20mbps upload alıyorum vodafone...
  11. Kursat9606

Konu bir ay boyunca günceldir yardım ve önerilerinizi bekliyorum.
  12. Kursat9606

Hahahaha kıymetli yorumun için çok teşekkür ederim hocam bekleyelim bakalım anlayan birileri çıkagelir umarım
  13. Kursat9606

Hocam bu altyapılar neye göre sorgulanıyor ve en düşük ping değerlerini alacağım iss yi nasıl bulabilirim vodafone da bu kadar yüksek downlod upload alırken türktelekom neden 50mbps veriyor sadece anlamış değilim ayrıca vodafone türktelekomdan fazla downlod upload verirken ping değerleri nasıl...
  14. Kursat9606

Merhaba Ankara Mamak tarafında yaşıyorum vodafone fiber internet kullanıyorum önümüzdeki ay taahhüt bitecek download 100mbps upload 20 mbps alıyorum fakat ping değerlerinden hiç memnun değilim valorantta istanbul sunucusunda 28 ping alıyorum bu diğer oyunculara 35-40 arası gözüküyor. Türktelekom...
  15. Kursat9606

İnternet Sağlayıcısı önerisi

Hocam denedim dosyaları winrardan çıkarttıktan çift tıkladım açılmadı yönetici çalıştır dedim yine açılmadı sebebini anlayamadım
  16. Kursat9606

Hocam fiber altyapı türktelekomun sanırsam ama vodafone kullanıyor bu arada hocam klasöre çıkarttım ona rağmen setup açılmıyor
  17. Kursat9606

Ayrıca internetimden ping harici çok memnunum valorant frankfurtta türk telekom kullanıcıları maximum 50 ping alırken ben 70 ping ile oynuyorum 1675183022 İnceleyeceğim hocam çok sağ olun 1675183077 Teşekkürler hocam inceleyeceğim
  18. Kursat9606

Asus prime h510m e anakart sitesine girdim intel lan driver gibi bir şey vardı indirdim setup ı açmaya çalıştığımda ekrana hiç bir şey çıkmıyor hocam
  19. Kursat9606

Merhaba arkadaşlar şu anda vodafone fiber net kullanıyorum speedtest değerlerini atacağım taahhüt yenilemem için aradılar 205 tl fiyat söylediler aynı internet için b fiyata daha iyi bir internet almam mümkün mü merak ettim birde benim iki tane bilgisayarım var ikiside lan kablosu ile bağlı...
Geri