Neler Yeni

İnternet Sağlayıcısı önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Merhaba arkadaşlar şu anda vodafone fiber net kullanıyorum speedtest değerlerini atacağım taahhüt yenilemem için aradılar 205 tl fiyat söylediler aynı internet için b fiyata daha iyi bir internet almam mümkün mü merak ettim birde benim iki tane bilgisayarım var ikiside lan kablosu ile bağlı fakat sonradan aldığım bilgisayarımın bağlantısı ara sıra ortalama 5 dakikada bir en az 30 saniyeliğine gidip geliyor ayrıca bunu nasıl çözerim bilen varsa yardımcı olsun lütfen

Ekler

• 3E5CFFD2-E9DC-4B1F-A4D3-FFF062D81B9F.jpeg
    3E5CFFD2-E9DC-4B1F-A4D3-FFF062D81B9F.jpeg
    1.9 MB · Hit: 43

şahin doğan

80+ Platinum
Millenicom öneririm. Kullanıyorum memnunum.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin
Merhaba arkadaşlar şu anda vodafone fiber net kullanıyorum speedtest değerlerini atacağım taahhüt yenilemem için aradılar 205 TL fiyat söylediler aynı internet için b fiyata daha iyi bir internet almam mümkün mü merak ettim birde benim iki tane bilgisayarım var ikiside lan kablosu ile bağlı fakat sonradan aldığım bilgisayarımın bağlantısı ara sıra ortalama 5 dakikada bir en az 30 saniyeliğine gidip geliyor ayrıca bunu nasıl çözerim bilen varsa yardımcı olsun lütfen
İnternetten memnunsan değiştirme fiyatı normal şuan. Ethernet sürücülerini kurdun mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternetten memnunsan değiştirme fiyatı normal şuan. Ethernet sürücülerini kurdun mu?
Asus prime h510m e anakart sitesine girdim intel lan driver gibi bir şey vardı indirdim setup ı açmaya çalıştığımda ekrana hiç bir şey çıkmıyor hocam

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Netspeed öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Ayrıca internetimden ping harici çok memnunum valorant frankfurtta türk telekom kullanıcıları maximum 50 ping alırken ben 70 ping ile oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Netspeed öneririm
İnceleyeceğim hocam çok sağ olun

Millenicom öneririm. Kullanıyorum memnunum.
Teşekkürler hocam inceleyeceğim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin
Asus prime h510m e anakart sitesine girdim intel lan driver gibi bir şey vardı indirdim setup ı açmaya çalıştığımda ekrana hiç bir şey çıkmıyor hocam
Dosyaları klasöre çıkart ondan sonra Setup dosyasını aç.

Ayrıca internetimden ping harici çok memnunum valorant frankfurtta türk telekom kullanıcıları maximum 50 ping alırken ben 70 ping ile oynuyorum

İnceleyeceğim hocam çok sağ olun

Teşekkürler hocam inceleyeceğim
Pingin yüksekmiş hocam. Vodafone'num kendi altyapısını mı kullanıyorsun? Yoksa Turkcell ya da Turk Telekom üstünden mi alıyorsun?Gözlemlerime göre en iyi pingi Turk Telekom veriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Dosyaları klasöre çıkart ondan sonra Setup dosyasını aç.

Pingin yüksekmiş hocam. Vodafone'num kendi altyapısını mı kullanıyorsun? Yoksa Turkcell ya da Turk Telekom üstünden mi alıyorsun?Gözlemlerime göre en iyi pingi Turk Telekom veriyor.
Hocam fiber altyapı türktelekomun sanırsam ama vodafone kullanıyor bu arada hocam klasöre çıkarttım ona rağmen setup açılmıyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin
Hocam fiber altyapı türktelekomun sanırsam ama vodafone kullanıyor bu arada hocam klasöre çıkarttım ona rağmen setup açılmıyor
Turk Telekoma geçmen daha mantıklı. Dosyaların çalışması gerekir tekrardan indirip deneyebilir misin acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Turk Telekoma geçmen daha mantıklı. Dosyaların çalışması gerekir tekrardan indirip deneyebilir misin acaba?
Hocam denedim dosyaları winrardan çıkarttıktan çift tıkladım açılmadı yönetici çalıştır dedim yine açılmadı sebebini anlayamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,768
Üyeler
164,904
Son üye
Yunax
Top Bottom