Arama sonuçları: *

1. LaZz61

Yardım Santral mesafesi hakkında sorum var

900m cidden uzak bir mesafe benim köy de taşınınca 850 m gibi bir mesafe oluyor santral uzaklığım. Ayrıca kablolar ws cart curt eski bayağı alabildiğim max hız 14 15 oda kopuyor ara sıra uzaklıkla alakası var ise sıkıntı . Belki hatta sorun vardır bilmiyorum ama mesafe aynı hemen hemen sendekiyle.
  2. LaZz61

Yardım Türk Telekomdan Kurtulmak İstiyorum

Ayrıca bugün bana alt yapı basvurusu için komik bir durumda kaldım kadın diyor ödenmemiş faturanız var fiber alt yapı talebinizi alamıyoruz. Fatura 2020 den beri otomatik ödeme de :) Türk telekom alt yapısına mecburum harici firmaları alsam gene eziyet olacak tek kurtuluşum fiber .
  3. LaZz61

Yardım Türk Telekomdan Kurtulmak İstiyorum

Alt yapınız kaldırmıyor olabilirmi hocam. Hız düşürmeyi deneyin bende işe yaramıştı 85 e çektirdim kopma sorunu kalmadı.
  4. LaZz61

İnternet hızı verilen referans değerden daha düşük

Adamlar 1000 e 50 veriyor türktelekom bu :) Normal arayıp şansını deneyebilirsin.
  5. LaZz61

İnternet hızı verilen referans değerden daha düşük

Çok basit alt yapı tam hızı verebilir sana lakin sürekli kopmalar yaşarsın. Benimde 125mb 45mb alt yapı var ama 100mb aldığımda bile ara ara kopmalar yaşıyorum. o yüzdne hızımı 90 a sabitlediler sorun düzeldi gibi gibi
  6. LaZz61

Yardım Altyapı Nasıl Getirtebilirim?

Yani binadakiler otururken umursamazken gidip dilekçe vermek ws bile zor gelirken. Üstüne özel projeye para vermek enayilik olur benim açımdan. Kendileri getirmeli veya yüksek ücretler ödeyip getirtmek gerekiyor sizin bölgede saha dolabı bile yok ise çıkacak ücreti hesaplayamıyorum bile :)
  7. LaZz61

Hepiniz bir dilekçe verirseniz bir ihtimal projeye alırlar.
  8. LaZz61

Yan binamda var ne kadar dilekçe versem de 10 20 hane olmadığım için getirmiyorlar. Projeler oluşturulmadı oraya da gelecektir falan filan oyalıyorlar sadece :)
  9. LaZz61

Yardım Türk Telekom'da DNS ayarı çalışıyor mu?

Dns ayarlasan da fark etmiyor. Girmiyor coğu siteye zorla da olsa giriyor ama vpn olmadan discord giremiyorum. Türknet son özgürlük olabilir.
  10. LaZz61

İnternet paketimi yükseltmelimiyim?

Evet türknette böyle sıkıntılar olmuyor 100mb paket alıyorsun 125 130mb olarak calışıyor kısıtlama yok 1000 mb net yanında 40 50 niye veriyorlar anlamıyorum ver 1000 e 1000 fiber olduğunu hissedelim. Ayrıca kısıtlamalara uğramadan akıcı bir şekilde net deneyimi sağlıyor türknet
  11. LaZz61

Valla 5060 laptop yerine güzel bir masa üstü dizilir de işte :) Kullanım amacı farklı. Ben köye giderken 2 ay felan kocaman sistemi yanımda götürüyorum :D
  12. LaZz61

5080 lansman alamadım 5070ti deneyeceğim birde gene alamazsam güzel bir 5080 5070ti fark etmez taksit fiyatlandırma önemli olacak benim açımdan.
  13. LaZz61

Anladım ya sitemim diğer firmalara 1000 yanında 50 veriyolar :) Türknet olsa 1000 e 1000 veriyor direk. Benimde vdsl alt yapı dilekçe vere vere çürüdük :D Trabzon neresinden. Boztepe de Superonline 1000 deneyimledim gayet güzel.
  14. LaZz61

1000 e 1000 veren bi türknet sanırım 1000 e 50 ne ya :S
  15. LaZz61

100 mbps FİBER İNTERNET İÇİN HANGİ CAT?? KABLOSU?

cat 5 bile olur lakin kaliteli kablo olması gerekli. İçeriğindeki bakır kablolar kalın olmalı. Ama görsel açıdan cat 7 kablolar var slime onlarda hoş duruyor eğer etraftan dolanacaksa kablo.
  16. LaZz61

Türk Telekom direkten eve kablo çeker mi?

Köyde direk direkten evin içine çelik telli siyah kablo çektiler çekiyorlar yani alt yapı yoksa varsa o hattı kendiniz yaptırmanız gerekiyor elektirikçiye felan
  17. LaZz61

1.1.1.1 WARP kullanmakta sorun olur mu?

Valla mecburi olarak herkes coğunluk kullanıyor vpn tabii ki ücretsiz uygulamaların vardır sıkıntıları güven vermiyorlar ama kullanan cok arkadaşım var sorun yaşamadılar. Önerim güvenilir bir vpn satın alıp keyfinize bakmanız yada hiç kullanmamak :) Türknetlilerin böyle dertleri yok :(
  18. LaZz61

Evime Türk Telekom fiber geldi !

Gardaşım bana da taktik ver dilekçe örnegi at 2m yan binamda var bende yok farklı sokagız diye d:D
  19. LaZz61

Durum şöyle bizim mahallede sokak fiber dönüşüme girdi belli bir sokak boyunca tüm binalara fiber kablo cektiler. Hemen yan binamız bir cephesi o sokak üzerinde ama bina adresi bizim sokak yani no 8 bizim bina no 9 o fiber verilen bina. Aramızda 2 metre mesafe var kapı girişleri arası. Ama...
  20. LaZz61

Olmuyor valla yanımdaki binaya vermişler bana vermiyorlar farklı sokak felan diyip geçtiler imza toplamadım tabi onuda deneyecem ama binada 4 5 kişi var kullanan uğraşmazlar
Top Bottom