Arama sonuçları: *

1. Lgoyü

hangi internet kulanmalıyım

Türknet Arkadaşımda türknet var 1000 dowloand 1000 upload deli bişey
  2. Lgoyü

VDSL 2 50 Mbps İyi mi

Bilmiyorum eski internetimiz 7 dowloanddı babam 50-100 tl daha fazla verip türk telekom plus mı ne öyle bir şeye geçirmiş
  3. Lgoyü

VDSL 2 50 Mbps İyi mi

Merhaba babam internet paketimizi 50 mbps ye geçirmiş vdsl 2 var ne yazıkki fiber yok insanlar 1000 mbps lere ulaşırken 50mbps ve 7 upload sizce yeterlimi internet konusunda pek anlamıyorum da örneğin gta 5 indirmeye başlasam ne kadar sürede iner?
  4. Lgoyü

Hangi İnternet Sağlayıcısını Önerirsiniz

Herseyde bilgin var ya DHAODHOAHDKA 1678561789 Netspeed hoşuma gitti 160 tl de ucuz gibi
  5. Lgoyü

Ne önerirsiniz peki hocam
  6. Lgoyü

Superonline desteklenmiyor galba binada 1678559585 @Mehmet Yılmaz sizin fikriniz nedir hocam 1678560716 @M.A.Y. @Kürşat Kütükçü @Erdem Arslan
  7. Lgoyü

Gıbırnete babamın guvenmiyecegini biliyorum onu direk eledim millenicom a baktım türk Telekom veya superonline altyapısı var altyapı olaylarını çok bilmiyorum suanlik internetimiz türk Telekom değiştirmek istiyorum ama neyle değişeyim bilmiyorum vdsl var en fazla 63 gösteriyor millenicom turknet...
  8. Lgoyü

Donanım Arşivi Forum üyeleri hangi internet sağlayıcısını kullandığını söylüyor

Türk Telekom tam bilgim yok ama 50-100 mbps lik bir paketti aldığımız internet 7, download 0.7 upload
  9. Lgoyü

Super Online İnternet Sorunu

Bizim sorun 3 saatir devam ediyor :(
  10. Lgoyü

10 mbps indirme 1 yükleme
  11. Lgoyü

İnternet kotasız evde herkes uyuyor reset attım 2 dk düzeldi gene çöktü şifrenin bulunması imkansız gibi bir şey çoğu seyi yaptım ama olmadı yinede teşekkürler yardimın için
  12. Lgoyü

Merhaba şuanda superonlinede büyük bir sıkıntı çekiyorum youtubede 360p videolar bile izlenmiyor donuyor kesintiler yaşanıyor modem yakım ve sadece bugün oldu normalde böyle büyük sorunlar olmazdı sorum ise bu durum herkestemi var yoksa sadece bizmi bu sorunu çekiyoruz
  13. Lgoyü

Sizce hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim?

millenicomu hiç duymadım fiyatına göre güzel internet veren bir türkneti biliyorum (türktelekom öldürür adamı)
Top Bottom