Lgoyü
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 727
- İsim
- Enes
Gıbırnete babamın guvenmiyecegini biliyorum onu direk eledim millenicom a baktım türk Telekom veya superonline altyapısı var altyapı olaylarını çok bilmiyorum suanlik internetimiz türk Telekom değiştirmek istiyorum ama neyle değişeyim bilmiyorum vdsl var en fazla 63 gösteriyor millenicom turknet 50 gösteriyor siz ne önerirsiniz ve Türk telekomdan türk telekom altyapılı bir sağlayıcıya geçmek fark ettirirmi veya super online altyapı olaylarini bilmiyorum dediğim gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece Türk Telekom altyapısı destekliyormuş galba binayıGıbırnete babamın guvenmiyecegini biliyorum onu direk eledim millenicom a baktım türk Telekom veya superonline altyapısı var altyapı olaylarını çok bilmiyorum suanlik internetimiz türk Telekom değiştirmek istiyorum ama neyle değişeyim bilmiyorum vdsl var en fazla 63 gösteriyor millenicom turknet 50 gösteriyor siz ne önerirsiniz ve Türk telekomdan türk telekom altyapılı bir sağlayıcıya geçmek fark ettirirmi veya super online altyapı olaylarini bilmiyorum dediğim gibi
Yokmu yardımcı olabilcekGıbırnete babamın guvenmiyecegini biliyorum onu direk eledim millenicom a baktım türk Telekom veya superonline altyapısı var altyapı olaylarını çok bilmiyorum suanlik internetimiz türk Telekom değiştirmek istiyorum ama neyle değişeyim bilmiyorum vdsl var en fazla 63 gösteriyor millenicom turknet 50 gösteriyor siz ne önerirsiniz ve Türk telekomdan türk telekom altyapılı bir sağlayıcıya geçmek fark ettirirmi veya super online altyapı olaylarini bilmiyorum dediğim gibi
Sadece Türk Telekom altyapısı destekliyormuş galba binayı