Arama sonuçları: *

1. MR Glemsi

Kapasite sorunu ping ve hız sorunu yaratır mı?

Aynısın kuzenimde de var. Yan binada 100 mbps diyor onda 60 :D Yapcak bir şey yok bence sürekli mail at ceo ya veya ara müşteri hizmetlerini ara.Darlamayınca uğraşmıyorlar bazen.
  2. MR Glemsi

Hocam benimki kesin oldumu bilmiyorum aramadım ama önceden 42 mbps diyordu şuan 95 diyor.Nerede yaşadağına göre değişir büyük ihtimal kesin bir şey diyemem ama şansını dene bence en kötü ne olabilir :D
  3. MR Glemsi

Hocam sanırım yapıldı bu kadar hızlı olması biraz kıllandırmadı değil ama :D
  4. MR Glemsi

Hocam bugün aradım abi yine kontrol edip geri dönüş yapacaklarını söyledi. 1-2 saat sonra aradı Rize TT müdürlüğünle görüşmüş. Görüştüğü kişi incelediklerini ve bugün itibariyle çalışmalara başladıklarını söylemiş 6 ay içinde bitermiş.
  5. MR Glemsi

Bir gelişme var mı hocam ben sürekli darlamayı düşünüyorum :D 1643821659 Rize/Çayelinde oturuyorum hocam. 1643822247 ?
  6. MR Glemsi

Kablolu kullanıyorum.Hatta eski ping değerlerini daha kötü bir kablo ile alıyordum kablo falan değiştirdim.
  7. MR Glemsi

VDSL altyapıya geçiş için Türk Telekom CEO'suna mail attım. Hemen aradılar.Arayan abi önce bir kontrol gerçekleştireceğini söyledi.Diğer gün tekrar aradı ve santralin VDSL desteklediğini ama kapasite sorunu olduğunu ve yoğun talebin olduğunu söyledi.Kapasite arttırımı için talimat verdiğini ve...
  8. MR Glemsi

Turknet 200mb download paketi kullanan var mı?

Tek fiyat 99 tl değil mi Türknet?
  9. MR Glemsi

İnternet Ankastre kutusunda sorun var

Evet TT çözdü yine.Müşteri hizmetlerini ara söyle kutuyu kontrol ettiler sorun yok falan de yapcak bir şey yok.Birde sürekli tweet at TTDestek hesabına sürekli müşteri hizmetlerini ara. burda TT'nin başındaki adam eve geldi ölçüm yaptı dedi arıza kaydı oluştur çözmeye çalışacağız.Müşteri...
  10. MR Glemsi

İnternet Ankastre kutusunda sorun var

Hocam önce kutu dediler sonra bina içi tesisat en son altyapı kaynaklı dendi 2-3 hafta ekipler geldi gitti en son bir ekip geldi halloldu tak diye bu arada 550 tl girdi baştan cat6 kablo çektim modeme kadar :D 1641986838 ama hala ping sorunu var ping düşük ama atıyorum normalde stabil 36 ping...
  11. MR Glemsi

Vdsl porta geçerken ücret ödeyecek miyim?

hocam bende onu sordum zaten yani şimdi adslde 100 tl ödüyorsam vdsl geçtim diye tahüt yenilenmesi veya atıyorum 110 verecek miyim diye sormak istemiştim yanlış anlattım galiba :D
  12. MR Glemsi

Vdsl porta geçerken ücret ödeyecek miyim?

Hocam bu arada müşteri hizmetlerini arayıp sordum siz yanlış biliyormuşsunuz galiba konuştuğum abla her hangi bir paket değişikli olmadan vdsl altyapıya geçebilrsin dedi :D
  13. MR Glemsi

Speed testte 10 mbps gösteriyor ama kullanamıyorum

hocam boş port yok ttdestek hesabına tweet atsam port takma işini halledebilir miyim? bazıları tt ana şubesine dilekçe vermek gerekiyor falan dedi
  14. MR Glemsi

yeni kutudan modeme kadat cat6 çektim hocam
  15. MR Glemsi

hocam modemi aldım forumdan bir arkadaştan kargolayacaktı bugün ethernet kablosunuda halledicem modemi almaya giderken inş sorun çözülüyor altyapı kaynaklıysa işim zor gibi
  16. MR Glemsi

Hocam görev yöneticisinden bakıyorum tw izlerken en fazla 4.5-5 mbps kullanıyor youtube video açıyorum veya bir şey indiriyorum 10 mbps kullanıyor sorun tam olarak bu ve bugün valorant döndüm ve sürekli paket kaybı var modemden kaynaklı bir sorun olabilir modem ısınıyor ve yakın zamanda hat...
  17. MR Glemsi

hocam mesela burda 900 kb ile 1.4 mb arası değişiyor.Acaba ttnet Twitche kısıtlama koyuyor olabilir mi? twde en fazla 400-500 kb oluyor.
  18. MR Glemsi

kb 200 kb knk mb değil :D
  19. MR Glemsi

nasıl olması gereken o saçma değilmi gelen hız bu işine gelince indiriyor işine gelmeyince indirmiyor mu ozaman testtede 2-3 çıksın
Geri