RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,913
8mbps=1 MB/S(İndirme hızı) Yani aşağı yukarı 800kb/s ile 1,1mb/s ile indirmen lazım. Peak olarak 1,5 falan görebilirsin.
8mbps=1 MB/S(İndirme hızı) Yani aşağı yukarı 800kb/s ile 1,1mb/s ile indirmen lazım. Peak olarak 1,5 falan görebilirsin.
Twitch serverlerinde problem olabilir yoğun bir yer sonuçta.Alıntıyı görüntüle
hocam mesela burda 900 kb ile 1.4 mb arası değişiyor.Acaba ttnet Twitche kısıtlama koyuyor olabilir mi? twde en fazla 400-500 kb oluyor.
Tam olarak ne 500kb oluyor?Twitche kısıtlama koyuyor olabilir mi? twde en fazla 400-500 kb oluyor.
Hocam görev yöneticisinden bakıyorum tw izlerken en fazla 4.5-5 mbps kullanıyor youtube video açıyorum veya bir şey indiriyorum 10 mbps kullanıyor sorun tam olarak bu ve bugün valorant döndüm ve sürekli paket kaybı var modemden kaynaklı bir sorun olabilir modem ısınıyor ve yakın zamanda hat sorunundan sürekli kopma oluıyordu bende baya sağa sola fırlattım modemiTam olarak ne 500kb oluyor?
Yazlıkta 20mt öteden kablosuz bağlantı ile 10Mbps internet ile 1.5 saat civarı kesintisiz şekilde 1080p Twitch yayını izlediğimi hatırlıyorum (8000bitrate)
Tabi biri bağlanınca yayın donuyordu.
1080pde yayın izleyemiyorum şuan 720de sorun olmuyorHocam görev yöneticisinden bakıyorum tw izlerken en fazla 4.5-5 mbps kullanıyor youtube video açıyorum veya bir şey indiriyorum 10 mbps kullanıyor sorun tam olarak bu ve bugün valorant döndüm ve sürekli paket kaybı var modemden kaynaklı bir sorun olabilir modem ısınıyor ve yakın zamanda hat sorunundan sürekli kopma oluıyordu bende baya sağa sola fırlattım modemi![]()
Alıntıyı görüntüle
belli aralıklarla test ediyorum sürekli böyle hız ama bir şey indireceğim 2 mbps ile 4 mbps arası gidiyor.Twitchde kaynakta izleyemiyorum ekiden yine bu hızlarla izlerdim sorun ne acaba
internet kablonda bi sorun olabilir kontrol etmeni öneririmAlıntıyı görüntüle
belli aralıklarla test ediyorum sürekli böyle hız ama bir şey indireceğim 2 mbps ile 4 mbps arası gidiyor.Twitchde kaynakta izleyemiyorum ekiden yine bu hızlarla izlerdim sorun ne acaba?
hocam modemi aldım forumdan bir arkadaştan kargolayacaktı bugün ethernet kablosunuda halledicem modemi almaya giderken inş sorun çözülüyor altyapı kaynaklıysa işim zor gibiinternet kablonda bi sorun olabilir kontrol etmeni öneririm
kral alt yapı dan çok binanınki önemli bina eskiyse ondan da kaynaklı olabilirhocam modemi aldım forumdan bir arkadaştan kargolayacaktı bugün ethernet kablosunuda halledicem modemi almaya giderken inş sorun çözülüyor altyapı kaynaklıysa işim zor gibi
Bu hat çok yüksek ihtimalle vdsl destekliyor. Daha üst paketlere geçin 12 mbps az kalmış.
hocam boş port yok ttdestek hesabına tweet atsam port takma işini halledebilir miyim? bazıları tt ana şubesine dilekçe vermek gerekiyor falan dediBu hat çok yüksek ihtimalle vdsl destekliyor. Daha üst paketlere geçin 12 mbps az kalmış.
Darlayın biraz.hocam boş port yok ttdestek hesabına tweet atsam port takma işini halledebilir miyim? bazıları tt ana şubesine dilekçe vermek gerekiyor falan dedi