Arama sonuçları: *

1. MehmetÇetinel

Turknet gigafiber hakkında

Şansına artık.Bende kabloyu binanın dışına getirdiklerinde gigafiber altyapısı görünüyordu.Kutuyu takmaları ve interneti bağlamaları yaklaşık 1.5 ay sürdü.1 yıldan fazla zamandır kullanıyorum.
  2. MehmetÇetinel

Turkcell Superonline vs Türknet hangisi tercih edilmeli?

Hangisine geçersen geç altyapı türk telekomun olduğu için gözle görülür bi fark yaratmayacaktır.Superonline ın müşteri hizmetlerini bilmiyorum ama türknetin özellikle kendi altyapısının olmadığı internette müşteri hizmetleri çok kötü.
  3. MehmetÇetinel

Daireye fiber kablo nasıl çektirilir?

Ben türknet fibere geçince bina içindeki kutudan eve kadar kabloyu kendileri çektiler.Muhtemelen seninkini de çekerler.Müşteri hizmetleri ile görüşmeyi denedin mi?
  4. MehmetÇetinel

türknet geçiş hakkında

Gigafibere mi geçeceksiniz?
  5. MehmetÇetinel

(Türknet) Sizce daha hızlı internet almam gerekmez mi?

Bulunduğun bölgedeki internet kullanım yoğunluğundan kaynaklanıyor olabilir.Ben şu an oturduğum eve 6 yıl önce taşından 100 mbit internetin 85 ini alıyordum en son 40 lara düşmüştü.Şansıma türknetin fiberi geldi şuan 950 mbit temiz alıyorum.O döşenen kablolarında pek bi faydası olmuyor diye...
  6. MehmetÇetinel

TÜRKNET DEĞERLER NORMALMİDİR

Bi konu açıyorsun internetinle ilgili sorunun olduğunu söylüyorsun,yanıtlıyoruz daha oradaki sorunun çözülmeden başka konu açıp indirme hızım normal mi diyorsun
  7. MehmetÇetinel

TÜRKNET GİGAFİBER 1000/MBS DEĞİL 100/MBS VERİYOR

Anakartındaki ethernet kartı çok eski olabilme ihtimali var mı? Çünkü resimde bağlantı hızı 100-100 görünüyor.Benimde evimde türknet gigafiber var ve benim bağlantımda sarı kabloyla ekstra hiç bir ürün almadım 980-980 alıyorum 1707734655 930-930
  8. MehmetÇetinel

TÜRKTELEKOM VEYA TÜRKNET FİBERİ NASIL ÇEKEBİLİRİZ

Senle alakalı bi durum değil.Türk telekom altyapısı için dilekçe falan veriliyor herhalde ama pek bi işe yaramıyor,kendileri çalışma yapması lazım.Türknet içinde online form var diye biliyorum fiber altyapı için.Doldurup şansını deneyebilirsin
  9. MehmetÇetinel

Türknet 400₺ oldu tamam mı devam mı

Biraz yüksek geldi zam ama aldığım hizmet güzel.Bu fiyata bu hızı veren başka sağlayıcı yok diye biliyorum.O yüzden devam ben memnunum
  10. MehmetÇetinel

türknet başvuru problemlerim

Türknetin kendi altyapısı geldi ise geçiş yapamıyorsun eski aboneliği iptal edip yeni abonelik türknetten açıyorsun.Ben bağlattım türknet gigafiber eve türknet interneti gelince e devletten millenicomu iptal ettim hiç uğraşmadıö
  11. MehmetÇetinel

Steam oyun indirirken hız bi anda 0 oluyor

Türknet 1000mbit dowload 1000mbit upload fiber internetim var.Steamden oyun indirirken bi anda 0 olur hız 20 30 mbit lere düşüyor bunun sebebini bilen var mı?
  12. MehmetÇetinel

İnternete zam yolda: Millenicom taahhüt yaptırmıyor

2 yıl kullandım millenicomu 2 yıl boyunca 99 tl ödedim bu sene başında önce 129 tl ye sonra 159 tl ye daha sonra 179 tl ye çıkardılar.Tamam enflasyon var zam kaçınılmaz ama hiç bir bilgilendirme yok şak diye geçiriyorlar faturaya.Bende internet araştırıyordum bi baktık türknet gigafiber var...
Top Bottom