Klaus1 80+ Bronze Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 810 Dahası Reaksiyon skoru 353 Yaş 24 İsim Taha Kenan 2 Şubat 2024 #1 Merhaba, Fiber altyapısına geçmek istiyorum ama altyapım desteklemiyor nasıl fiber döşerim evime
Jaess 80+ Gold Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 6,074 En İyi Cevap 4 2 Şubat 2024 #2 Klaus1 yazmış: Merhaba, Fiber altyapısına geçmek istiyorum ama altyapım desteklemiyor nasıl fiber döşerim evime Devamı için tıklayın... Onların önce fiber altyapıyı getirmesi gerekiyor kendin döşeyemiyorsun.
Klaus1 yazmış: Merhaba, Fiber altyapısına geçmek istiyorum ama altyapım desteklemiyor nasıl fiber döşerim evime Devamı için tıklayın... Onların önce fiber altyapıyı getirmesi gerekiyor kendin döşeyemiyorsun.
J johan 80+ Silver Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 3,037 Dahası Reaksiyon skoru 1,590 İsim ismail 2 Şubat 2024 #3 Altyapının çekilmesi için dua ederek bekleyebilirsin.Kendin döşeyemezsin...
MehmetÇetinel 80+ Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 207 Dahası Reaksiyon skoru 127 Konum İzmir İsim Mehmet Emirhan Çetinel Instagram mecetinel Steam MehmetÇ 2 Şubat 2024 #4 Senle alakalı bi durum değil.Türk telekom altyapısı için dilekçe falan veriliyor herhalde ama pek bi işe yaramıyor,kendileri çalışma yapması lazım.Türknet içinde online form var diye biliyorum fiber altyapı için.Doldurup şansını deneyebilirsin
Senle alakalı bi durum değil.Türk telekom altyapısı için dilekçe falan veriliyor herhalde ama pek bi işe yaramıyor,kendileri çalışma yapması lazım.Türknet içinde online form var diye biliyorum fiber altyapı için.Doldurup şansını deneyebilirsin