Arama sonuçları: *

1. Mehmet

Öneri İnernet SS. ÖNERİSİ 300-350TL

Dostlar yaklaşık 3 senedir MİLLENİCOM kullanıyorum ve yaklaşık 4-5 gündür bağlantı sorunları yaşıyorum artık bıktım. Karşımızda muhattap bulabileceğimiz ve kendi ücretsiz servisi olan bir iss arıyoruz. Tavsiyeleriniz nelerdir. Bütçe 300-350tl alyapı max 75mbps ancak bini içi kablolama eski...
  2. Mehmet

İnternete zam yolda: Millenicom taahhüt yaptırmıyor

Gayet mantıklı duruyor. Teşekkürler öneri için.
  3. Mehmet

İnternete zam yolda: Millenicom taahhüt yaptırmıyor

Millenicom haber vermeden 195TL yaptı faturayı. Başka İSS'ya geçeceğim sanırım.
  4. Mehmet

İnternetinizden Ne Kadar Memnunsunuz? -ANKET-

130TL 50/8 millenicom. Genel olarak memnunum diyebilirim.
  5. Mehmet

Millenicom nasıldır?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/millenicom-gecis-suerecim-ve-deneyimlerim.380407/
  6. Mehmet

Yeni internet sağlayıcısı.

Ben Millenicom kullanıyorum memnunum. 50-60TL fiyata artık 4mbps bulmanız bile zor. Minimum 100TL gözden çıkarmak gerekiyor.
  7. Mehmet

Millenicom başvurusu yaptım. Doğru bir karar mıydı? Sanırım değildi.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/millenicom-gecis-suerecim-ve-deneyimlerim.380407/page-4#post-4617355 Kendi rehberim. Okuyabilirsin.
  8. Mehmet

Millenicom başvurusu yaptım. Doğru bir karar mıydı? Sanırım değildi.

Bende Millenicom kullanıyorum. Tabii ki bölgeden bölgeye performans değişiklik gösterecektir. Ancak ben memnunum. Millenicom'dan kaynaklanan bir kere sorun yaşadım onu da güzel bir şekilde çözdüler şuan sorunsuz kullanıyorum.
  9. Mehmet

İnternetinizden memnum musunuz?

Memnunum.
  10. Mehmet

İnternet değiştirmek istiyorum

Akşamları bende de 16 gösteriyor. Site de sorun yok. Her sitede aynı gösteriyor o zaman. @alpolojix Ah şunun nedenini bi anlasak! :D
  11. Mehmet

İnternet değiştirmek istiyorum

Ben Millenicom kullanıyorum. Çok memnunum. Müşteri hizmetlerini arayarak altyapın hakkında detaylı bilgi alabilirsin.
  12. Mehmet

TürkNet mi Millenicom mu?

Millenicom kullanıyorum çok memnunum.
  13. Mehmet

1000Mbps 99TL Nasıl oluyor?

Türknet'in kendi altyapısı bulunuyor yüksek ihtimalle.
  14. Mehmet

Milenicom 35mb 6mb upload alınır mı?

Ben kullanıyorum memnunum
  15. Mehmet

Millenicom vs TurkNet vs NetSpeed

Ben Millenicom kullanıyorum memnunum.
  16. Mehmet

türknet milleni veya başka tavsiyesi olan var mı

Hocam Sanırım kalan tahhütü ödemeniz gerekir. Millenicom sanırım 150TL ücrete kadar Karşılıyor. TT arayıp bilgi almak daha mantıklı olur.
  17. Mehmet

türknet milleni veya başka tavsiyesi olan var mı

Ben millenicom kullanıyorum çok memnunum. Başlık 'Millenicom geçiş sürecim ve deneyimlerim' https://forum.donanimarsivi.com/konu/millenicom-gecis-suerecim-ve-deneyimlerim.380407/
  18. Mehmet

Köy İçin İnternet Sağlayıcısı Önerir Misiniz

Tahhütsüz 16mbps vardı bir ara. Arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu arada benim kodumu kullanırsanız hem bana hem size 1 ay bedava olur. Sanırsam bu tahhütsüz. Sizde bir bakın...
Geri