Furkan11ceyhan
80+
- Reaksiyon skoru
- 116
Millenicom düşünüyorum 100mbpsye kadar destekliyor altyapı süreç nasıl olur
Netspeed olabilir Mileni de iyi aslında biraz modemleri kötü.Millenicom düşünüyorum 100mbpsye kadar destekliyor altyapı süreç nasıl olur
Ben millenicom kullanıyorum çok memnunum.Millenicom düşünüyorum 100mbpsye kadar destekliyor altyapı süreç nasıl olur
kendi modemim varNetspeed olabilir Mileni de iyi aslında biraz modemleri kötü.
şuan türknet kullanıyorum 35lik pakette 38 mb alıyorum ve şuana kadar bir sıkıntı olmadıMillenicom düşünüyorum 100mbpsye kadar destekliyor altyapı süreç nasıl olur
Hocam bizim 1 seneye yakın taahütümüz var TT'de o nasıl olur geçmek istesek.Ben millenicom kullanıyorum çok memnunum.
Başlık 'Millenicom geçiş sürecim ve deneyimlerim' https://forum.donanimarsivi.com/konu/millenicom-gecis-suerecim-ve-deneyimlerim.380407/
Hocam Sanırım kalan tahhütü ödemeniz gerekir. Millenicom sanırım 150TL ücrete kadar Karşılıyor. TT arayıp bilgi almak daha mantıklı olur.Hocam bizim 1 seneye yakın taahütümüz var TT'de o nasıl olur geçmek istesek.
Eğer 2 sene taahhütlü olup 1 sene kalmışsa herhangi bir ücret ödemeden bozabilirsin taahütü.Hocam bizim 1 seneye yakın taahütümüz var TT'de o nasıl olur geçmek istesek.