Arama sonuçları: *

1. MehmtÇ

1 Gigabit Vadafone'mı Türk Telekom mu ?

tekelleşmiş 3 firma zaten kötünün iyisini seçiyoruz , ulusal bir firma daha az sıkıntı çıkarır demeye çalışıyorum. mesela deprem zamanı starlink ücretsiz iletişim teklifini tek kabul edende vodafone du. şikayet etsen daha olumlu sonuç alacağın bir firma diğerlerine göre ama tabi 3 ü de...
  2. MehmtÇ

1 Gigabit Vadafone'mı Türk Telekom mu ?

vodafone daha ulusal ama cok da bir şey fark etmez gibi ama sıkıntı yaşarsan vodafone daha iyi ilgileniyor superonline kullanıyorum bundan önce 4 sene vodafone du ilgililer ttkom ile ilgili pek bilgim yok belki fiberde daha iyi servisi vardır. ama en azından modem parası da ödemezsin ben 14 gün...
  3. MehmtÇ

Operatör kazığı mı yiyoruz?

yani artık 5 yaşındaki çocuk bile anlamıştır o bir yerlere giren şemsiyeyi.
  4. MehmtÇ

Adresime fiber geliyor olabilir mi?

yan mahallemde var 2 senedir en az 5 ayrı talep oluşturdum mayıstan beri çalışma var dendi birde yan mahallemde uzun süredir var benim mahallede yok önem vermiyor hiç bir şekilde şu işlere zaten kullanan kullanıcı az die klasik ttkom
  5. MehmtÇ

1000 mb bağlatılırmı

varsa bakın die demiştim ttkomda iş görür
  6. MehmtÇ

1000 mb bağlatılırmı

turkcellde 700 tl idi hjeralde müşteri hizmetleri daha ilgili ttkomda kullanmıştım turkcell müşteri memnuniyeti olarak daha iyi biraz ping oluyor ama sıkıntı olmaz birde 1000mbps ise modemi kendin almanı öneririm verdikleri cok da kaliteli değil.
  7. MehmtÇ

1000mbit internetim varken 100mbit aliyorum

anakarta baktın mı kaç mbps destekliyor die çünkü sabit 100 alıyorsun bir yerde 100 e kısıtlayan donanım yada yazılım var gibi 1759682206 birde internet arayüzüne girip bağlı cihazları filan aayarlayabiliyorsun belki ondandır
  8. MehmtÇ

1000mbit internetim varken 100mbit aliyorum

öncelikle turkcell uygulamasından superonline menüsüne girip internetini kontrol et , sonra modeme git arkasında 1000 gbps .ıkışına tak etherneti değilse sonra reset at tekrar bi dene. modem eskiyse vermeyebilir hızı o yüzden piyasada farklı modemler mevcut zaten. sarı renki bir cıkışı vardı...
  9. MehmtÇ

Yeni internete geçtim ve eskisinden iyi olmasına rağmen ping yüksek

kabloya ek yapmışsalar bile ping artıyor. ethernet ise cat6 dan aşağı kullanma( kablo uzadıkca ping az da olsa artabilir ), internetin adsl ve vdsl olmasına göre değişir. modem kablosuzsa wifi kaçı desteklediği önemli şuan turkcell wifi 5 veriyor mesela 6 türkiyede pek yok altyapısı 5g gibi...
Geri